Fantasztikusan alakul a kajak-kenu vk és para-vb a szegedi versenyzőknek: Suba Róbert döntős és Nádas Bencéék négyese is az A döntőbe jutott

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Továbbra is zajlik a verseny a szegedi Maty-éren, ahol egyszerre zajlik a kajak-kenu világkupa és a para kajak-kenu világbajnokság. Suba Róbert döntős és Nádas Bencéék négyese az A döntőbe jutott. Mutatjuk a pontos részleteket.

NÁDAS BENCÉÉK AZ “A” DÖNTŐBEN

Magabiztosan, előfutam második hellyel közvetlenül az A döntőbe jutott a Nádas Bence-Csizmadia Kolos-Kuli István-Tótka Sándor alkotta vb-ezüstérmes férfi négyes K4 500 méteren a Szegeden zajló világkupán pénteken. Hüvös Viktor tanítványai egészen meggyőző teljesítményt nyújtottak, ami biztató a jövőre nézve. Balogh Gergely csapata túlórázott, a középfutamban azonban néhény századdal lemaradtak a 3. helyről, így számukra ebben a számban véget ért a VK, tudtuk meg a Szegedi Vízisport Egyesülettől.

SUBA RÓBERT DÖNTŐS, BOLDIZSÁR DALMA VISZONT BÚCSÚZIK A VILÁGBAJNOKSÁGTÓL

Nagyszerű evezéssel megnyerte a középfutamát, így bejutott a döntőbe VL2 Férfi 200 méteren Suba Róbert, az MVM Szeged VE versenyzője pénteken. Robi délután 16:48-kor parakajakban is bemutatkozik. Boldizsár Dalma számára viszont véget ért a világbajnokság, miután a KL2 Női 200 méter középfutamában az 5. helyen ért célba, ebben a számban csak az első három helyezett jutott be a döntőbe, írta a Szegedi Vízisport Egyesület.

VARGA KATALIN MÉG CSÜTÖRTÖKÖN JUTOTT GYÖNYÖRŰ FUTAMIDŐVEL A DÖNTŐBE

Bőven van mitől félniük az ellenfeleknek szombaton női KL2 női 200 méteren, hiszen Varga Kata gyönyörű futamgyőzelemmel egyenesen a döntőbe jutott! Szombaton 11:10-kor mindenki szorítson Katának, ahogyan mi is tesszük!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Szegedi Vízisport Egyesület FB

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!