Farkas Alexa azt mondja, házassági ajánlattal is megkeresték azóta, hogy kiderült, szakítottak 26 évvel idősebb férjével

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Farkas Alexa március végén a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy 26 évvel idősebb férjével véget ért a kapcsolatuk. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője később a Story magazinnak beszélt arról, hogy bár Farkas Balázzsal az útjaik külön váltak, a válási procedúrát egyelőre egyikük sem kezdeményezte, nem zavarja őket a papírforma.

Az egykori színésznő most a Blikknek árulta el, hogy mióta nyilvánosságra hozta a szakítását, volt, aki házassági ajánlattal is megkereste – noha a közelmúltban kijelentette, hogy egyelőre meg sem fordul a fejében az, hogy egy nap újra férjhez menjen.

Volt, aki házassági ajánlatot tett, és szép számmal akadnak olyan fotók is, amelyeket el sem hiszem, hogy el mernek küldeni férfiak

mondta a lapnak Farkas, hozzátéve: jelenleg teljesen jól érzi magát egyedül, és bár nem tervez „apácaéletet élni”, most nem keres semmiféle kapcsolatot.

Mint kiderült, volt kedvesére – akivel a munka továbbra is összeköti őket – időközben ismét rátalált a szerelem, az illetővel pedig a médiaszemélyiség is jó viszont ápol.

Napi kapcsolatban vagyunk a munka miatt, de egyébként is jó a viszonyunk, ami ritkaságnak számít manapság. De nem csak vele, az új párjával is jóban vagyunk, sőt, olyan is előfordul, hogy Balázsnál alszom, amikor épp Budapesten kell lennem. Ez leginkább olyankor fordul elő, amikor ők elutaznak, de természetesen ezt is előre megbeszéljük, hiszen nem szeretnék nekik sem kellemetlenséget okozni

– szögezte le.

Kapcsolódó
Farkas Alexa: Eszem ágában sincs többet férjhez menni
26 évvel idősebb férjével 5 év házasság után döntöttek a szakítás mellett.

The post Farkas Alexa azt mondja, házassági ajánlattal is megkeresték azóta, hogy kiderült, szakítottak 26 évvel idősebb férjével first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!