Felesége és lányai hozták el a tökéletes boldogságot Kiss Gergely számára

1 hónap ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A háromszoros olimpiai vízilabdázó, Kiss Gergely saját közösségi oldalán osztott meg néhány pillanatot az életéből, méghozzá 25 évvel ezelőttről. Azóta nagyon fordult a háromgyerekes édesapa élete, aki örökké hálás lesz azért, hogy a sport mellett családja körében találta meg a teljes boldogságot.

 Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

„25 éve ilyenkor nagyon készültem a második felnőtt EB aranyunkra a csapattal. De ezen a napon még izgatottabban súlyzóztam a konditeremben, úsztam, lőttem kapura, mint máskor. Reméltem, hogy nem lesz nagyon túltartva a 3.5 órás edzés és odaérek az erzsébetvárosi anyakönyvvezetőhöz a házasságkötésünkre. Hajrával sikerült… a templomi szertartást és a lagzit már EB győztesként ültük meg ősszel. Akkor még nem tudtam, hogy mennyire lehetek sikeres az olimpiákon, de azt főleg nem sejthettem, hogy 3 tökéletesen kedves, értelmes, szépséges, jóságos és imádnivaló leányom és a szerelmem a teljes boldogságot is meghozzák számomra.”

– írta ki magából gondolatait közösségi oldalán, bejegyzéséhez pedig egy közös képet feleségével és egy édes családi fotót is posztolt. 

The post Felesége és lányai hozták el a tökéletes boldogságot Kiss Gergely számára first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!