Felforgatott összeállításban is hozta a Fradi az MTK elleni csatát

2 hete ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Ferencváros mezőnyfölényével indult a találkozó, melyen a kivonuláskor az MTK játékosai sorfalat álltak a sorozatban hatodszor bajnok riválisnak. A zöld-fehérek hiába birtokolták jóval többet a labdát, helyzetük nem volt, csak Katona lövése okozott némi izgalmat a hazai kapunál.

Szűk félóra után némi szerencsével került előnybe a Ferencváros, mert bár Lisztes remekül cselezte magát tisztára a bal oldalon, beadása után Kodro a labda mellé fejelt, azonban a válláról mégis az MTK kapujába pattant (0-1).

A vendégek nem sokáig örülhettek, mert Németh Krisztián azonnal válaszolt a túloldalon (1-1). Ezt követően ismét nagy mezőnyfölényben futballozott az FTC, amely közvetlenül a szünet előtt a nagy kedvvel játszó Lisztes – beadásnak indult – találatával ismét előnybe került (1-2).

A második félidő nagy ferencvárosi helyzettel indult, de Szevikjan kiugrásánál Demjén védett nagyot. Ezt követően hiába játszott továbbra is fölényben az FTC, az MTK védelme stabilnak bizonyult, így nem sok helyzet alakult ki.

Igazából az utolsó tíz percre élénkült meg az összecsapás, mindkét fél megszerezhette volna a számára fontos gólt, de a Ferencváros nem tudta lezárni a meccset és az MTK sem tudott egyenlíteni, mert mindkét kapus remek védésekkel akadályozta meg a gólt, így végül minimális különbséggel a zöld-fehérek nyerték meg az idény utolsó örökrangadóját.

NB I, 30. forduló

MTK Budapest – Ferencvárosi TC 1-2 (1-2)
Új Hidegkuti Nándor Stadion
v: Csonka
MTK: Demjén – Hej (Kovács M., 81.), Kádár, Kocsis G. – Varju (Végh, 69.), Nagy Zs., Kata (Stieber, 85.), Horváth A. (Jurina, 81.), Antonov – Németh K., Bognár
Ferencváros: Dibusz – Botka (Makreckis, 56.), Wingo, Aaneba, Ramírez (Dhonata, 80.) – Katona B., Maiga (Tóth A., 70.), Ben Romdhane (Pászka, 80.) – Szevikjan, Kodro, Lisztes (Kehinde, 70.)
gól: Németh K. (31.), illetve Lisztes (45+3.) Kodro (27.)
sárga lap: Kocsis G. (45.), Kata (45+1.), Németh K. (45+3.), Antonov (72.)

(MTI)

Kapcsolódó
A Schalke és a Crvena zvezda után a Fradi is kipróbálhatja az “óvszer nélküli szexet” a Gazprommal
Első, de talán második ránézésre sem feltétlenül evidens, mi értelme futballcsapatot szponzorálnia a világ egyik legnagyobb, kizárólag kormányokkal és állami vállalatmonstrumokkal üzletelő energiaipari óriásának. Mivel azonban a Gazprom nem új szereplő a nemzetközi futballpiacon, bőségesen áll rendelkezésre tapasztalat ahhoz, hogy megpróbáljuk megtippelni, mi állhat a beharangozott együttműködés hátterében.

The post Felforgatott összeállításban is hozta a Fradi az MTK elleni csatát first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!