Felfüggesztették a nyíregyházi szülész főorvost, mert trágár kommenteket írt Cseh Katalin posztjához

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Durva és trágár kommentekben reagált Cseh Katalin Facebook-posztjára a nyíregyházi kórház csoportvezető főorvosa, írja a Telex. Cseh posztja a Ferencváros új szponzoráról, a Gazpromról szólt, valamint arról, hogy az UEFA-hoz fordul az ügyben. A kórház szülész-nőgyógyásza pedig a lap szerint az alábbi kommenteket fűzte a poszthoz:

Édesmama pedig tegyen lépéseket, hogy a vaginádon keresztül fordítson ki,s s úgy húzzon a s saját nyakadbaromarc’…ha már nem szopta le inkább édespapát…anno!

Valamint:

Tudtam volna szakszerüen használni a kedvenc játékodat,a botmixert is esetedben…akár 9 hónapos magzati korodban is…

A kommenteket dr. Kornafeld János, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kórház egyik szülész-nőgyógyásza írta. A lap megkereste az orvost és a kórházat is, utóbbi azt válaszolta:

Felháborodással szembesültünk az Ön által megosztott bejegyzéssel. Etikai és morális kérdéseket is felvetnek az inkriminált kommentek, így intézményünk vezetése Etikai Bizottsághoz fordul, hogy tisztázza, milyen események állhatnak a bejegyzés mögött, beleértve azt az esetet is, hogy valaki visszaélhetett-e az említett orvos profiljával. A vizsgálat lezárultáig az érintett orvost felfüggesztettük.

Cseh Katalin pedig azt írta a Telexnek:

Borzasztóan szomorúnak tartom, hogy a magyar közbeszéd jelenlegi állapotában a véleménykülönbségek normális és civilizált kifejezése helyett sokkal inkább az ilyen uszításra, hergelésre tevődött át a közbeszéd. Én természetesen teljesen elfogadom azt, hogy ha valaki nem ért egyet velem, vagy nem ért egyet egy politikai oldal véleményével

The post Felfüggesztették a nyíregyházi szülész főorvost, mert trágár kommenteket írt Cseh Katalin posztjához first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!