Fellélegzős pillanat jöhet a csillagjegyeknek – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. szeptember 30-október 6.

3 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Új lendület, másfajta energiák jöhetnek a héten, mint az elmúlt időszakban, és ez kifejezetten lelkesítőleg hathat rád. Kicsit olyan érzés lehet majd, mintha a bezártságból, rád kényszerített rácsok mögül szabadulnál ki és újra szabadon lélegeznél.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Maradj jelen a pillanatokban és főleg légy nyitott. Új szelek fújhatnak, de ezeket csak akkor veszed észre és akkor tudsz majd bátran lélegezni, ha megállsz és kikecmeregsz a mindennapos, hegynyi feladatok halma alól. Végy nagy levegőt és vállald fel magad.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Légy benne minden folyamatban, amiben most éppen haladsz előre. Ha csak a felszínt érinted, nem fog mély nyomot hagyni semmilyen értékes tapasztalat. Márpedig az új kezdet, amit az előtted álló hét kínálhat, erősen függ attól, hogy mivel felvértezve ugrasz bele.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár a múltból visszahúzó rossz emlékek sora lebeghet a szemed előtt, most mégis próbálj kilépni ebből a dagonyából és bizakodva tekints előre. Olyan változások jöhetnek, melyek kifejezetten segítik, hogy optimistábban láss. Ha a jövő még homályba merül is, a következő lépéseidnél a jó viszonyulás biztosan segíteni fog, és minden egyes megtett mérföldkő fellélegzést hozhat.

Hátizsákos nő kirándul erdőben

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bár jó, ha ügyelsz szavaid súlyára, de azért túlgondolni sem kell, kommunikálj lazán és gondtalanul. Ha olyan könnyedén jön minden, mint a lélegzetvétel, akkor természetesen és hitelesen lehetsz jelen mindenféle szituációban, ezt pedig mindenki érzékelni fogja.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Lépj ki kicsit a taposómalomból. Jó lenne testednek-lelkednek, ha megengednéd magadnak a héten, hogy fellélegezz és elengedd a rengeteg elvárást. Vibráló, új kezdet jöhet, de e hullámra nem tudsz felkapaszkodni, ha nem emelkedsz a mindennapok rohanása fölé.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Beköszönt a te időd, ráadásul olyan kezdő impulzust is kaphatsz a héten, ami nagy lendülettel lökhet előre. Lélegezz szabadon és emelt fővel indulj neki terveidnek. Engedd meg, hogy egy kicsit rólad szóljon minden, különösen a szülinapod környékén.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Készülj fel arra, hogy nagy levegővétel után hamarosan tüzesen veted bele magad a történésekbe. Kapkodni nem kell, még van időd, ezért gondosan megtervezheted következő lépéseidet. Teremts egyensúlyt külső és belső világod között.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nagyon ügyelj rá, nehogy felégesd magad mögött a hidakat. Ha felbosszantanának, három nagy, nyugodt levegővétellel kicsit megnyugtathatod belső világodat és egyben kis időt is hagysz magadnak, hogy józanabbul átgondold a választ.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

El kéne engedned a múltba való kapaszkodást. Ehhez a héten több segítséget is kaphatsz, keresd és találd meg őket. Engedd meg magadnak, hogy szabadon lélegezz. Így bátrabban fogod belevetni magad az új kihívásokba.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ez a hét cselekvésre késztethet, akár olyan dolgokba is belevághatsz, melyekről már régóta álmodsz. Akár elindíthatsz valamit, de az is elképzelhető, hogy egy meglévő folyamatba kapcsolódsz be aktívan. Mindenesetre ügyelj a megfelelő ritmusra és a sebességre is.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd meg magadnak a szabad légzést, jogodban áll dönteni. A héten a kapuk is nyílhatnak, melyek lehetővé teszik, hogy jótékonyan módosítsd lépéseid irányát. Hasznos lesz, ha megteremted az egyensúlyt abban, hogy harmóniában legyen, amit belül gondolsz, érzel és az, ahogyan kiállsz magadért.

The post Fellélegzős pillanat jöhet a csillagjegyeknek – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. szeptember 30-október 6. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!