Felújítani most érdemes! Érkezik a 6 milliós támogatás! A Zengő Alföldhöz kiugrottunk megnézni, miből tudunk válogatni! (videó)

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Június 1-től 6 millió forint támogatást lehet igényelni házak korszerűsítésére. A Zengő Alföld Kft-nél a szegediek évek óta megtalálnak mindent, rendkívül kedvező árakon, és azzal sem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy mi is szeretjük őket a Szőregi úton: a kollégák kedvesek és segítőkészek. Békevári Tímea a Zengő Alföldnél elárulta, mire érdemes figyelni a felújításoknál, majd megmutatva a legújabb és leginkább környezettudatos megoldásokat, amelyekkel nem csak energiát takaríthatunk meg, de otthonunk értékét is növelhetjük.

A támogatási csomag keretében minden háztulajdonosnak 1 millió forint önrészt kell biztosítania, a maradék 5 millió forint pedig egy kombinált csomagban érkezik: vissza nem térítendő támogatásként és kedvezményes hitel formájában. A felújításokra szánt összegből olyan beruházások finanszírozhatóak, mint a hőszigetelés, a modern nyílászárók beépítése, vagy akár az energiatakarékos fűtési rendszerek kiépítése.

A hitel visszafizetési feltételei rendkívül kedvezőek: a törlesztés 8 éven keresztül zajlik, havi 25-36 ezer forint közötti részletekben, mely összeg a jövedelem függvényében változhat. Az, hogy ki mennyi vissza nem térítendő támogatást kap, az a járás fejlettségétől is függ. A magasabb jövedelmű járásokban élők kevesebb támogatást kapnak, ösztönözve őket a hitel nagyobb arányú felvételére.

A Zengő Alföld Kft. által kínált termékek között szerepel minden, ami egy modern otthonhoz szükséges lehet. Legyen szó akár új kéményről, Velux nyílászárókról, vagy akár egy új hőszivattyú beszereléséről, a Zengő Alföld készen áll, hogy segítsen neked a legjobb döntések meghozatalában.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!