Filmes és tévés produkciós céget alapított Lewis Hamilton, máris készül az első két munkájuk

10 hónapja ezelőtt 37bohócdoktor szja 1% felajánlás

A harminchét éves Lewis Hamilton mostanra minden létező rekordot megdöntött a Forma-1-ben, hiszen a legtöbb győzelmet, pole pozíciót, illetve dobogós helyezést is ő könyvelheti el, sőt, Michael Schumacherhez hasonlóan ő is hétszer nyerte meg a világbajnokságot, így lassan nyilvánvalóan a versenyszéria utáni életére is készül.

Ennek fontos lépéseként nemrég filmes és tévés produkciós céget alapított Dawn Apollo Films néven – írja a Deadline, ami szerint máris készül a vállalat első két filmje, amik az Apple TV+ kínálatában fognak feltűnni.

Ezek egyike egy Hamilton karrierjéről szóló, 2023 végén, vagy 2024 elején bemutatkozó dokumentumfilm lesz, a másik pedig egy egyelőre cím nélküli, a száguldó cirkuszról szóló film, amit

a Top Gun: Maverick rendezője, Joe Kosinski jegyez majd, főszerepére pedig Brad Pittet nyerték meg, aki egy visszavonulása után visszatérő versenyzőt fog alakítani.

Hamilton a lapnak arról beszélt, hogy a cég tartalmas párbeszédeket akar majd generálni a filmjeivel, hatást gyakorolva a társadalomra, különböző közösségekre, illetve fontos ügyekre.

The post Filmes és tévés produkciós céget alapított Lewis Hamilton, máris készül az első két munkájuk first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!