Fogyó holdas napok jönnek – Heti holdhoroszkóp 2024. június 26-július 2.

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – június 26.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 08:08-tól Halak

Ma reggeltől aktuálissá válik mindenféle vizes tisztítás, moss le mindent, amit csak érsz. Kérdés, hogy jön-e az éltető eső, ha igen, akkor megspórolhatsz egy locsolást, de ha nem, akkor ne késlekedj. A szobanövényekre pedig mindenképpen figyelni kell, a nyári melegben hamarabb szomjasabbak lesznek.

CSÜTÖRTÖK – június 27.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Ha tegnap nem fért bele, még ma is hatékony lehet a nagymosás, semmiképp se mulaszd el. Most az sem baj, ha a szokásosnál kicsit kevesebb mosószert adagolsz hozzá. Közben kortyolgass tisztító gyógyteákat, akár langyosan vagy hidegen is, ha most úgy jobban esik.

PÉNTEK – június 28.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 10:53-tól Kos

Reggelre még gyorsan bedobhatsz egy mosás vagy beiktathatsz egy alapos felmosást. Utána viszont engedd el a vizes programokat, inkább azokra koncentrálj, melyekhez igazi pörgés és aktivitás szükséges. Ez most annak ellenére is jobban mehet, hogy péntek van és ha nem vagy még szabadságon, akkor igencsak megérezheted az egész hét súlyát.

SZOMBAT – június 29.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

A kirobbanó energiáké a mai nap, érdemes pörgős, mozgásban tartó programokat szervezni. Estére pedig jöhet egy csevegős-nevetős kerti party. Lehet, hogy türelmetlenebbnek érezzük magunkat a szokásosnál, de mégis próbáljunk ezen úrrá lenni, nehogy ezzel tönkrevágjuk az együttlét hangulatát.

VASÁRNAP – június 30.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 14:00-tól Bika

Ha sportolnál vagy bármilyen mozgásformát gyakorolnál, jó lenne ezt délelőttre időzíteni. Délutánra pedig iktasd be a jól megérdemelt pihenőt, találd meg azt a formát, mellyel a lehető legjobban el tudsz lazulni. A jövő hét gondjai megvárnak, ráadásul sokkal kreatívabb leszel, ha kipihenten ugrasz bele az új ciklusba.

Holdas gömböt tartó nő

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – július 1.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Bár hétfő van és be kell rúgnunk a hetet, hacsak nem vagyunk szabadságon, de próbáljunk felvenni most egy nyugodt, kiegyensúlyozott tempót, ami mentes a kapkodástól. Így is a dolgaink végére érhetünk és talán kevésbé leszünk stresszesek a nap végére.

KEDD – július 2.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 17:50-től Ikrek

Lehet, hogy reggel és délelőtt még elég rosszul érintenek a hirtelen változások, de próbáljunk megbarátkozni velük. Könnyebb lesz, ha felfedezzük bennük a lehetőséget, ahelyett, hogy frusztráló tényezőként élnénk meg. Ma estére érdemes társasági programot szervezni, akár kisebb körben is, a lényeg, hogy vessük bele magunkat a társaságba, a társalgásba.

The post Fogyó holdas napok jönnek – Heti holdhoroszkóp 2024. június 26-július 2. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!