Földes Eszter ismét egy titokzatos idézetet osztott meg

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

10 év után Földes Eszter és Lovasi András beadták a válókeresetet. Földes Eszter azóta nem nyilatkozott az házasságáról, de a titokzatos idézetekkel valószínűleg volt férjének üzenhet.

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy?” – osztotta meg első idézetét Földes Eszter, onnantól pedig, hogy hivatalosan is bejelentették, válnak, a színésznő naponta posztolt vagy dal idézeteket, vagy egy-egy sort kedvenc verseiből, vagy éppen sokatmondó fotókat.

Most közös fiukkal, Álmossal közös fotóra annyit írt: szabad vagyok. “Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?” – idézte Edgar Allan Poe sorait.

Földes Eszter ismét egy titokzatos idézetet osztott meg

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes néhány napja a Borsnak mesélte el a válás botrányos, a nyilvánosság elől eltitkolt részleteit.

“Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani.”

The post Földes Eszter ismét egy titokzatos idézetet osztott meg first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!