Forradalmi újdonság hiperpigmentáció ellen

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Felemás érzéseim vannak a szérumokkal kapcsolatban. Többször is elcsábított már a vonzó külső és a sok szép ígéret, de szinte minden alkalommal nehéz, zsíros, olajos súly nehezedett az arcomra, ezért néhány próbálkozás után minden egyes darab a fiók mélyén végezte. Én pedig próbáltam eltüntetni a sorra keletkező pattanásaimat. Másrészről viszont mostanra felnőtt nőként is úgy éreztem, ideje volna példát vennem minden tizenévesről, aki a közösségi média oldalain olyan komoly bőrápolási rutinnal kényezteti magát, amelyet egyrészt fixen meg fog később hálálni a bőre, másrészt kötelezően szerepel az állomások egyikeként benne valamiféle esszencia is.
A La Roche-Posay Mela B3 széruma több szempontból is meglepett, ezek a meglepetések pedig szerencsére kifejezetten kellemesnek bizonyultak.

Izgalmas megjelenés

Semmi esetre sem számítottam arra, hogy az applikátor átlátszó csövén keresztül egy rózsaszín géllel találkozik majd a tekintetem. Pedig így volt, és bár először meglepett, hamarosan rá kellett jönnöm ennek több előnyére is. Az áttetsző, szinte láthatatlan anyagokkal szemben ezúttal még félhomályban, hunyorogva, lefekvés előtt is pontosan láttam, arcom melyik részére mennyi jutott belőle – ez pedig igenis fontos szempont különösen akkor, ha az ember rövidlátó. Színessége miatt az is látható, mikor kell utánpótolni az applikátorban, mikor jön el az ideje némi öblítésnek, az pedig mennyire sikerült jól. Kár, hogy maga az üveg meglehetősen tömör kék színű, így inkább csak sejthető, hány alkalomra való mennyiséget tartogat még.

Kéznél lévő kozmetikus

Sűrű, de mégis könnyed az állag, amellyel találkozom: tömörsége és töménysége mellett szinte pillanatok töredéke alatt issza magába a bőröm, nyomtalanul szívódik fel, határozottan kellemes, hidratált, puha és feszes érzést hagyva maga után. Használatát követően nem fénylik, nem ragad, nem nehéz, nem is kukacosodik a bőrön, látványra és érzetre is üde hatás érkezik utána, mint egy rövid, de hatékony kozmetikai kezelés után, szinte már az is fölöslegesnek tűnik, hogy hidratáló kerüljön fel utána az arcomra.

 GettyImages

Fotó: GettyImages

Üdítő érzet

Persze áráért cserébe az elvárásaim is magasak: többet várok egy kellemes érzetnél, bár kezdetnek persze az is kecsegtető. Reggel és este használom, arctisztítás után és hidratálás előtt haladok vele végig homlokomon orcáimon, orromon és államon. Örömmel konstatálom, hogy napok után sem okoz pattanást vagy irritációt, kellemes érzetet viszont annál inkább, mindezek felett pedig szép lassan láthatóvá teszi az szlogenjét is.

Munkából kijut

A La Roche-Posay Mela B3 Serum a hiperpigmentáció ellen kínál hatásos segítséget, melynek oka legyen akár öregedés, akár korábbi gyulladás, akár napozás vagy gyógyszerek mellékhatása okozta ártalom, mégis zavaró legtöbbünk számára, hiszen a pöttyök és foltok egyenetlenséget, szépséghibákat képeznek a bőrön, rányomják bélyegüket az egész összhatásra. Állam környékén korábbi évtizedek aknéi, felső ajkam fölött fiatal felnőttkorom hormonproblémái hagyták ott a lenyomatukat, míg orromon a sok esetben szeretett, olykor viszont bosszantó szeplők bomlasztják az egységet. Elképzelésem sem volt róla, hogy mégis milyen eredményt tapasztalhatok.

Kecsegtető ígéret

A szérum Melasyl és Niacinamid segítségével ígér megoldást. a A Melasyl segít megelőzni a hiperpigmentációt, megállítja a melanin felesleges termelődését, a Niacinamid pedig erősíti a bőr védőrétegét és korrigálja a sötétebb foltokat. Mindez úgy valósul meg, hogy a hatóanyagok nem befolyásolják a bőr természetes melaninszintjét, tehát a bőr alapvető tónusát nem módosítják és bármilyen árnyalatú bőrön alkalmazhatók.

Látványos eredmény

Mivel az innováció a magyar bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt dermokozmetikai márka* bőrápolója, a szokottnál is szigorúbb elvárásokkal ütögettem a bőrömbe becsülettel minden reggel és este a szérumot. A makacsabb, sötétebb foltokkal 8 hét után veszi fel a termék a harcot, én azonban 9 nap elszánt használat után már tapasztaltam változást: bőröm egységesebb, üdébb lett, zártabb pórusúvá vált, érzetre pedig simább, bársonyosabb és teltebb. Egy határozottan jó érzést nyújtó szérum váltotta be a homogénebb, harmonikusabb összhatás ígéretét, mellyel még akkor is elégedett vagyok, ha az orromon lévő szeplők végül valamelyest megmaradnak. Célom úgysem az volt, hogy két lábon járó filterré változzon az arcom, hanem hogy létrejöjjön az a harmónia, mely a La Roche-Posay Mela B3 által meglepően kézzelfoghatóvá vált.

Forrás: * IQVIA, 2023. november – december, Magyarország, reprezentatív tanulmány 80 bőrgyógyász körében. A Melyik dermokozmetikai termék sorozatot (márkát) ajánlja a pácienseinek leggyakrabban? kérdésre adott válasz.

The post Forradalmi újdonság hiperpigmentáció ellen first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!