Frissítsd a számítógépeidet életre szóló MS Office és Windows 11 szoftverekkel, 5400 Ft-tól

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A KeysWorlds Különleges Szoftver Vásárán korlátozott ideig, kedvező áron juthattok hozzá a Microsoft Office és a Windows operációs rendszer élethosszig tartó licenceihez. A Microsoft Office Professional 2021 jelenleg mindössze 10 960 Ft-ba kerül. Kisvállalkozások és diákok számára, valamint személyes használatra is tervezték, és a KeysWorldsön minden vásárlással élethosszig tartó licencet kaptok az Office csomag teljes, 2021-es verziójára. A licenc egyetlen számítógépre szól, azonban ügyféltámogatással és az új frissítésekkel együtt, amint azok elérhetővé válnak. Remek lehetőség arra, hogy családi számítógépeteket otthoni irodává alakítsátok, vagy frissítsetek egy régebbi verzióval telepített eszközt.

KeysWorlds

Frissítsetek MS Office-ra már 8100 Ft-tól!

A legújabb Windows operációs rendszerre szeretnétek frissíteni? A KeysWorlds oldalán rövid ideig mindössze 5390 Ft-ért (normál áron 199€) juthattok hozzá a Windows 11 Professional operációs rendszerhez, a Microsoft eddigi legfejlettebb OS-éhez. A Windows 11 Próval élvezhetitek a mesterséges intelligencia által vezérelt asszisztenst – a Windows Copilotot -, amely hatékonyabbá teheti a mindennapjaitokat olyan feladatokkal, mint a dokumentumok összefoglalása, lejátszási listák elindítása és így tovább. Szereljétek fel számítógépeteket a Microsoft eszközeivel, amelyeket a biztonság és innováció érdekében terveztek.

Eredeti Windows 10 és Windows 11 2710 Ft-tól!

60% kedvezmény a csomagok és még több Office árából (Kuponkód: BBF60)

52% kedvezmény minden egyéb Windowsra (Kuponkód: BBF52)

Még több, még olcsóbban!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

KeysWorlds

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@KeysWorlds.com

The post Frissítsd a számítógépeidet életre szóló MS Office és Windows 11 szoftverekkel, 5400 Ft-tól first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!