Gajdos Tamás kissé botrányosnak tartotta az új Szerencsekereket

7 hónapja ezelőtt 20



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gajdos Tamás, Pataky Györgyi, és Klausmann Viktor – a Szerencsekerék legendás alakjai most visszatérnek a TV2 képernyőjére, méghozzá szombaton, a Szerencsekerék VIP adásában. Gajdos a Mokka stúdiójában mesélt a forgatási élményeiről. Mint mondja, korábban voltak aggályai azzal kapcsolatban, amit a képernyőn látott.

„Látványosabb, csak eltelt 30 év… abszolút a kor követelményeinek megfelelően látványosabb. Nekem voltak averzióim egyébként az első körben, mikor újraindult: ez a második, mert egy kisebb kereskedelmi csatornán volt egy vérszegény próbálkozás évekkel ezelőtt, az teljesen hamvába holt. Az első adásoknál Tibi személye is, de a játék teljes felforgatása is számomra botrány jellegű volt. De most, belülről látva azt mondom, már-már zseniálisnak nevezhető újítások vannak” – nyilatkozta az egykori házigazda. Gajdosról egyébként korábban készítettünk egy galériát, ami a modellkarrierjéről szól. Kattints ide érte! 

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás (Fotó: TV2)

Kasza Tibi korábban így beszélt arról, miben újult meg a műsor.

„Alapvetően megváltozik a műsor lendülete, ez pedig sok kis újításnak köszönhető. A Szerencsekerék eddig is két dolgot ötvözött: a szerencsejátékot a szerencsekerék forgatásával, és voltaképpen a rejtvényfejtést, az akasztófázást, ami nagyon népszerű játék minden korosztály számára. Most egy harmadik elem is becsatlakozott ebbe az ötvözetbe, méghozzá a late night show-knak, a szórakoztató show-knak a hangulata. Mindenki meséli a jó sztorikat, az ismert ember, a játékosok, akik közben egymással csipkelődnek, és én is folyamatosan csipkelődök velük.Hangsúlyosabb lett a nevetés, a szórakozás, miközben megmaradt a szerencsejáték és a rejtvényfejtés is. Egy sokkal komplexebb műsor lett, ami még frissebb, lendületesebb, még jobban magával ragadó és szórakoztató. Jó családi program lesz.” 

The post Gajdos Tamás kissé botrányosnak tartotta az új Szerencsekereket first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!