Gáspár Győző elárulta, miért lett olyan az arca, amilyen

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az utóbbi időben újra egyre többet hallani Gáspár Győzőről és családjáról, ami nem is csoda, hiszen újraindul a valóságshow-juk, amit már most kritizáltak néhányan. Győzőnek azonban meggyőződése, hogy sikeres lesz a műsor, sokan nézik majd.

Gáspár Győző

Gáspár Győző (Fotó: RTL/Bielik István)

14 év után tehát újra saját valóságshow-t kap Gáspár Győző és családja: a Gáspárék ősztől lesz látható, ezúttal a TV2-n. Az biztos, hogy Győző és felesége, Bea szerepelni fognak a reality-ben, de hogy a Győzike Show után a lányaik, Virág és Evelin is visszatérnek-e a képernyőre, ez még kétséges, ahogy a további szereplők is. A nézőkből kiváltott ellenérzés újra aktuális téma lett, amióta kiderült a hír, hogy érkezik a Gáspárék. Győző azonban nem tudja hova tenni a negatív véleményeket.

„A kommentelők… hogy »nem nézem, én nem fogom nézni, ez a színvonal kell Magyarországra, utálom őket, gyűlölöm őket, kidobom a tévét az ablakon..« Na, ezt nézném én meg! Azt rögzíteném, hogy egy rajongó kidobja a tévét az ablakon, amikor megy benne a Győzike Show. Hát, úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen…?! Kíváncsi. Ezért nézni fogja” – szögezte le nemrégiben Győző.

Fontos dologról vallott

Gáspár Győzőnek tehát rengeteg a teendője, ami valahol biztosan rendkívül leterheli az 50 éves hírességet, akit évtizedek óta az ország első számú showman-jének tartanak. Azonban a hírnév árnyoldalakkal is jár, Győző munkásságát pedig – ahogy fentebb is kifejtettük -, rengetegen kritizálják. Most ezzel kapcsolatban fogalmazott meg néhány fontos gondolatot a saját közösségi oldalán

Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz

– fogalmazta meg.

The post Gáspár Győző elárulta, miért lett olyan az arca, amilyen first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!