Gazdag történelmet írt és legendává vált Philadelphiában

2 hete ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Philadelphia az első félidőben gyengén játszott, a Sounders a szünetre 3-0-ás előnybe került, a fordulás után viszont az 55. percben előbb szépített a házigazda, majd az 57. percben a magyar válogatott támadó fejjel vette be a rivális kapuját és egyre csökkentette a különbséget.

Gazdag a 65. percben ismét eredményes volt, de gólját les miatt érvénytelenítették, csapata pedig a lefújásig nem tudott kiegyenlíteni.

A 28 éves futballista 57. gólját szerezte az Union színeiben, ezzel klubcsúcsot állított fel, a szezonban pedig nyolcadik meccsén hatodik bajnoki találatát jegyezte.

A Unionnál nyolc éven át a francia Sébastien Le Toux tartotta a rekordot, de a klub hivatalos honlapja azt írta, Gazdag jócskán megdöntheti, hiszen a magyar válogatott játékos 2025-ig Philadelphiában marad, és opciós joga van a 2026-os hosszabbításra is.

A támadó 2021-ben szerződött a Philadelphiához, azóta 126 tétmérkőzésen 57 gólt jegyzett (27-et büntetőből) és 17 gólpasszt adott.

Gazdag minden lejátszott meccsel páratlan Philadelphia Union-örökséget hoz létre, és a keddi gól tovább erősítette, hogy ő a klub legendája

– írta a klubhonlap.

A Philadelphia jelenleg 13 ponttal a Keleti főcsoport hetedik helyén áll.

GOALZDAG MAKES UNION HISTORY!!!

With his 57th goal, Daniel Gazdag becomes the all time leading scorer in club history!#DOOP pic.twitter.com/Pw9cHuZzTK

— Philadelphia Union (@PhilaUnion) May 1, 2024

Kapcsolódó
Gazdag Dániel sarokkal szerzett gólt
De csapata kikapott az MLS-ben.

The post Gazdag történelmet írt és legendává vált Philadelphiában first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!