Geszti Péter Ábel Anitáról: “Stigmákkal kellett megküzdenie, és nehezen lehet őt kategóriákba sorolni…”

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Adom a napom hétfői adásának vendége nem más, mint Ábel Anita, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg a műsorába Geszti Péter. Ez nem is csoda, hiszen a műsorvezető egyfajta sorsközösséget érez a már gyerekként is óriási hírnévre szert tevő színésznővel, aki azóta rengeteg mindenbe belekóstolt. 

 VIASAT3 / Udvardi Attila

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

„Mai vendégemmel sok mindenben érzek sorsközösséget. Gyereksztárként lett országosan ismert, stigmákkal kellett megküzdenie, és nehezen lehet őt kategóriákba sorolni. De az ember egy idő után, ahogy a korral, a tapasztalataival bölcsebb lesz, rájön, hogy jobb is így, hiszen a skatulyák csak korlátoznak. Ő kitört a keretek közül a magánéletében is, és úgy láttam, mintha megtalálta volna a harmóniáját. No persze, hogy érdekelt, milyen az élete, hogy telik egy napja. Elkértem hát tőle a mait. Nem kosarazott ki.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Ábel Anita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Geszti Péter Ábel Anitáról: “Stigmákkal kellett megküzdenie, és nehezen lehet őt kategóriákba sorolni…” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!