Geszti Péter Nagy Zsoltról: “Nemcsak színpadi és filmes sikerei határozták meg az életét, hanem visszatérő küzdelme a szenvedélybetegségekkel szemben˝

2 hete ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gőzerővel tart az Adom a napom harmadik évada, amelynek tizedik vendége nem más, mint Nagy Zsolt, akinek életpályája igencsak magával ragadta Geszti Pétert.

 "Nemcsak színpadi és filmes sikerei határozták meg az életét, hanem visszatérő küzdelme a szenvedélybetegségekkel szemben˝

„Mai vendégem generációjának egyik legemblematikusabb színésze, valami vadság, keménység, férfi őserő sugárzik belőle. Az elmúlt években azonban nemcsak színpadi és filmes sikerei határozták meg az életét, hanem visszatérő küzdelme a szenvedélybetegségekkel szemben. Mára úgy tűnik, túl van a nehezén, új életében egy új magánélet is elfér. Kíváncsi voltam rá, hogy telik egy napja most, 2024 tavaszán, így megkértem őt, adja nekem.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Sváby András, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Geszti Péter Nagy Zsoltról: “Nemcsak színpadi és filmes sikerei határozták meg az életét, hanem visszatérő küzdelme a szenvedélybetegségekkel szemben˝ first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!