Geszti Péter Trokán Nóráról: “Sokan hiszik, hogy ilyen háttérrel lejt a pálya, szerintem ez nem igaz, sőt küzdelmesebb így az út”

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Adom a napom csütörtöki adásának vendége nem más, mint Trokán Nóra, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg műsorába Geszti Péter.

 Viasat3

Fotó: Viasat3

„Mai vendégem igazi színészgyerek, szülei, sőt a nővére is színművészek. Sokan hiszik, hogy ilyen háttérrel lejt a pálya, szerintem ez nem igaz, sőt küzdelmesebb így az út. Sikereit mindenesetre már saját jogán aratta. Szereti őt a kamera, de az érzés kölcsönös, így gyakran áll a túloldalra is. De hogyan boldogul a konfliktusokkal teli magyar filmes világban egy tehetséges és gyönyörű színésznő? Hol tart és hova tart most? És egyáltalán hogyan él, hogyan működik mondjuk egy random csütörtöki napján? Tudni szerettem, volna, így hát elkértem a napját.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Sváby András, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Geszti Péter Trokán Nóráról: “Sokan hiszik, hogy ilyen háttérrel lejt a pálya, szerintem ez nem igaz, sőt küzdelmesebb így az út” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!