Giancarlo Esposito szerepet kapott egy készülő Marvel-filmben

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Giancarlo Esposito, a Breaking Bad (Totál szívás), a Better Call Saul és A Mandalóri sztárja a CCXP rendezvény egyik panelbeszélgetése során árulta el, hogy szerepet kapott a Marvel Studios egyik szuperhősös filmjében – írja a Collider.

A színész azt ugyan nem árulta el, hogy melyik készülő produkcióban vállalt szerepet és kit fog alakítani, azt viszont megerősítette a rendezvényen egybegyűlteknek, hogy nem az X-Men mutánscsapatot alapító, telepata Charles Xavier bőrébe fog bújni – mint ahogy azt rengeteg rajongó remélte az elmúlt években.

Esposito szerint előbb-utóbb ki fog derülni, hogy kinek a szerepet osztották rá, ami állítása szerint „sokkal jobb, mint képzelnénk”.

A koppenhágai születésű színész a Breaking Badban alakított karakterével, Gus Fringgel vált ismertté, az elmúlt években pedig nemcsak filmekben és sorozatokban tűnt fel, de nem derogált neki elvállalni egy videójáték, a Far Cry 6 antagonistájának szerepét, és ő kölcsönzi a hangját a Sonos audiomárka digitális asszisztensének is.

The post Giancarlo Esposito szerepet kapott egy készülő Marvel-filmben first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!