Gólöröm közben küldte földre az ellenfelet a brazil foci favágója

3 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ha nem focista, akkor gyilkos lennék

nyilatkozta néhány éve Felipe Melo, aki a futballpályán sosem húzza vissza a lábát, és a durvaságok sem állnak messze tőle, amit jól visszaad, hogy húsznál is több piros lapot szedett be pályafutása során.

A 40 éves középpályás – aki Európában megfordult a Fiorentinában, a Mallorcában, az Interben, a Juventusban és a Galasarayban is – jelenleg hazájában, a Fluminensében játszik, és a legutóbbi fordulóban ismét egy nem túl elegáns megmozdulással vétette észre magát.

A Flu a Corinthians vendége volt, és a hazaiak az első félidő végén Wesley 16-oson kívüli lövésével szereztek vezetést. A Corinthians 19 éves játékosa, Breno Bidon indult volna ünnepelni a gólszerzőt, de Melo megakadályozta ebben, mert kitette a lábát, amin Breno Bidon átesett.

Na hora da comemoração do primeiro gol do Corinthians, de Wesley, Felipe Melo deixou o pé e derrubou o jovem Breno Bidon.

📽: Premierepic.twitter.com/xKVdeRqqt2

— LIBERTA DEPRE (@liberta___depre) April 28, 2024

A 19 éves Wesley a maga módján állt bosszút csapattársa buktatásáért: a második góljánál szemtelen csellel küldte el a kétségbeesetten menteni igyekvő Melót.

Manoel, 34 anos.

Felipe Melo, 41 anos.

Fábio, 43 anos.

Wesley, de 19 anos, deixou todos no chão.

Obs: o Paulo Andrade narrando é sacanagem. Gênio! #Corinthians pic.twitter.com/hssMfNLxQD

— Vessoni (@Vessoni) April 28, 2024

A Corinthians végül 3-0-ra nyerte a meccset, és négy kör után ugyanúgy négy pontja van a brazil bajnokságban, mint a Fluminensének.

The post Gólöröm közben küldte földre az ellenfelet a brazil foci favágója first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!