Gond adódott Osváth Zsolt éttermével: “Megtámadták bíróságon az éttermünket”

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek nyolcadik vendége nem más, mint az online tér egyik legismertebb hazai arca, Osváth Zsolt. A videós tartalomgyártó egy napját tehát végig követhetjük a műsor streamvideójában, ahol eddig már láthattuk, hogy Zsolt hogyan edz a reggel folyamán, illetve egy szívszorító vallomást is hallhatunk tőle édesanyjával és befogadott kutyusával kapcsolatban. Zsolt azonban ezek után sem állt meg, így útja az étterméhez vezetett, amelyet a kontinens első unikornisos bisztrójaként tartanak számon. 

 "Megtámadták bíróságon az éttermünket"Gondok az étteremmel

Osváth Zsolt és Zsenyei Patrik régi álmukat valósították meg az Unicorn Bistroval, azonban tündérmeséjükben az utóbbi időben egy kis probléma adódott:

 

Amikor az ember közéleti témákban szerepet vállal, elkezdenek jönni a problémák és nem olyan rég megtámadták bíróságon az éttermünket.

 

„Erről még nem nagyon beszéltem és nem is akarok nagyon belemenni, mert erről majd fogok egy összefogó, átfogó videót készíteni. Annyi a lényeg, hogy minden oldalról, amilyen oldalról csak lehet, támadnak minket és sajnos az éttermünket is sikerül.” – árulta el a kameráknak a videós tartalomgyártó, akinek ebben az egészben az fáj a legjobban, hogy nem csak ő maga, hanem a kollégái is szenvednek a kialakult helyzet miatt. 

Kövesd te is Zsolt egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Osváth Zsolt, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Gond adódott Osváth Zsolt éttermével: “Megtámadták bíróságon az éttermünket” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!