Gratula a srácoknak! Fel kellene jutni az NBI-be…győztünk most hétvégén is!

1 hónap ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szeged 2011 csapata magabiztosan tartja magát a tabella élmezőnyében, és most már itt a nagyobb cél előttünk: be kell venni a listavezető Nyíregyháza otthonát! Ma a Szent Gellért Fórumban 2-0-ás győzelmet arattunk a Kozármisleny ellen.

Ma az NB II 24. fordulójában a Szegedi fiúk nem adtak esélyt a Kozármislenynek, egy igazi csapatteljesítménnyel mutatták meg, hogy mire képesek. Minden játékos olyan összhangban mozgott, mint a Tisza a naplementében, és a sikerrel még közelebb értünk a dobogó harmadik fokához.

De nem csak mi írtunk történelmet: a Nyíregyháza kiengedte a kezéből a győzelmet a Budafokkal szemben, a forduló gólját is elszenvedték: ollózós gól is született a találkozón, amit Zsóri Dániel mutatott be! A Vasas Ajkán botladozott, így most mi vagyunk azok, akikkel érdemes számolni a feljutásért folyó harcban.

AMi pedig a legfontosabb: látványos, jó játékkal Papp Áron és Bíró Bence góljaival 2-0-ra legyőztük a Kozármislenyt! A hölgyek ingyen nézhették meg a találkozót, és a B-Közép is folyamatosan szurkolt a szegedi srácoknak. Szeged megérdemli az első osztályt.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!