Gregor Bernadett szerint a bulvársajtó kreált belőle „végzet asszonyát”, mert nem volt elég érdekes az élete

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gregor Bernadettet a „végzet asszonynak” tartják, miközben egy nagyon érzékeny és szerethető személyiség. „Sajnos a hétköznapi életem nem volt elég érdekes a bulvársajtónak, ezért annak idején kreáltak egy olyan nőt belőlem, aki nem én vagyok. (…) Fiatal korom óta családfenntartó vagyok, javarészt egyedül neveltem fel a két gyerekemet, vezetem a háztartást, a macskaalmot takarítom, a kutyáimat sétáltatom a Tabánban. Nap, mint nap csupa olyan dolgot csinálok, amit a civil emberek is tesznek” – mesélte a Meglepetés magazinnak adott interjúban.

Gregor Bernadett,

Gregor Bernadett a kutyáival a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány Művészek az állatvédelemért elnevezésű program indításán a Thália Színházban 2024. február 10-én – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mint mondja, kislányként az apró dolgoknak is tudott örülni, és felnőttként sem él nagyvilági életet. „Megtanultam beosztóan kezelni a pénzt, nincs semmilyen luxusom. Egy kicsi budai lakásban lakom a gimnazista fiammal és az állataimmal” – árulta el Gregor Bernadett, aki örül annak, hogy már nem része a bulvárvilágnak. Ahogy telik az idő, egyre inkább azt érzi, hogy semmi keresnivalója benne. „Pár éve szerepeltem egy főzőműsorban, és olyan boldog voltam, hogy az első adásban kiestem. Éreztem, hogy nem tartozom oda, mert csak feszengtem a kamerák előtt, (…) nem tudtam szórakoztató és harsány lenni” – vallotta be a színésznő, aki szeret elvonulni a bálványosi víkendházába.

Nagyobbik fia, a hangmérnök végzettségű Bence már 29 éves, és külön lakik az édesanyjától. A kisebbik fia, a 18 éves Álmos jövőre érettségizik. „Ő jelenleg annyira nem igényli a társaságomat. Számára nem vagyok olyan szórakoztató, mint a TikTok vagy a vele egykorú barátai. De ez nem is baj, mert a nagyfiamnál is már megéltem ezt a helyzet” – osztotta meg.

Bővebben a legfrissebb Meglepetés magazinban!

Gregor Bernadett szerint a bulvársajtó kreált belőle „végzet asszonyát”, mert nem volt elég érdekes az élete

The post Gregor Bernadett szerint a bulvársajtó kreált belőle „végzet asszonyát”, mert nem volt elég érdekes az élete first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!