Grillezéshez is bátran válassz a Lidl kínálatából!

3 hete ezelőtt 24



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Minőségi termékeket a Lidlből!

A grillezéhez nagyon fontos, hogy friss és minőségi termékeket válasszunk. A jól összeválogatott alapanyagok már fél siker. Legyen szó húsról, halról, zöldségről vagy éppen gyümölcsről, a Lidlben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Az idei szezonra a vállalat számos újdonsággal is készült a korábbi nagy kedvencek mellett.

„Újdonságokkal és egyre bővülő választékkal indítjuk az idei grillszezont, hogy a kínálatban mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A tavalyi évben elért eredmények is azt mutatják, hogy jó úton járunk, hiszen több mint 5,7 millió kilogramm grillterméket értékesítettünk, ami 28 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit. Az egészségtudatos életmód támogatásaként ráadásul tavaly tengeri gyümölcseivel is bővítettük grillkínálatunkat, mely oly sikeresnek bizonyult, hogy 2023-ban a legnagyobb növekedést ebben a termékkategóriában értük el. Ezek az eredmények is azt mutatják, hogy vásárlóink megbíznak termékeink minőségében és ízvilágában, és szívesen térnek be hozzánk. Beszállítói partnereinket pedig az exportpiacokon való megjelenésben kívánjuk támogatni a grilltermékek esetében is, így idén a fogyasztók a Lidl hálózatán keresztül már 6 különböző Lidl országban is leemelhetik a polcokról a kiváló minőségű magyar grillkolbászt.” – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

Lidl

Grillkolbász kategóriában a Lidl sajátmárkás Grill&Fun termékei mindenkit elvarázsoltak a tavalyi évben. Újdonság volt a kínálatban és népszerű lett a juhbeles grillkolbász szarvasi és füstölt paprikás ízesítésben. Az idei évben ezért újabb ízesítésekkel színesítették a palettát. A 10 féle új íz olyan különlegességeket is tartogat, mint a gyömbér-citrom, fajitas, torma, cayenne bors fűszerezésű grillkolbász, így nem lesz egyszerű a választás.

A grillezések elképzelhetetlenek szaftos húsok nélkül, ezért a Lidl ebben a kategóriában is bővítette a választékot.

A szárnyas húsok között különféle marinádozott csirke- és kacsamellfilék, csirkeszárnyak és combok, de csirkecombsaslik, pulyka grillkolbász és csirke hamburger is megtalálható.

A sertés és marhahúsokból készülő grilltermékek kínálata is bővült. A sertéstarjákat például borsos, paprikás, mustáros, a világos, illetve barna sörben pácolt változatban is leemelhetjük a polcokról, de a korábbi magyaros, zöldfűszeres, curry-chilis változatokat is választhatjuk, sőt akár kipróbálhatjuk gyömbér-chili ízesítéssel is.

Szalonna nélkül sincs grillparti, így most a császárszalonna BBQ/paprika ízesítésben is rendelkezésre áll.

Természetesen steakekből és hamburgerekből sincs hiány.  A hamburgerek jalapeno ízesítéssel is elérhetőek, de már választhatunk különleges Wagyu marha hamburger húspogácsát is, illetve marhahús kategóriában a „Marhajó” termékek között is találhatunk újdonságokat.

A Lidl, mint a fentiekből is kiderült, kiemelten készül a grillszezonra, a hazai és a külföldi piacokon egyaránt, ezért az idei szezonban nemcsak a hazai, hanem már hat külföldi Lidl áruházban is elérhető lesz a kiváló minőségű magyar grillkolbász, ami a magyar beszállítóknak exportlehetőséget és ezáltal további növekedést jelent a beszállítók és vállalat számára egyaránt.

A folyamatosan bővülő kínálat jelzi azt is, hogy a vállalat elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció iránt, és bízik abban, hogy ez a széles kínálat garantáltan fokozza majd a grillparty-k hangulatát.

Lidl

A húsok mellé válasszunk a Lidl zöldség és gyümölcs kínálatából. Csodálatos salátákat készíthetünk belőlük, de számos zöldség és gyümölcs maga is alkalmas a grillezésre.

A halak és a tenger gyümölcsei is remekül elkészíthetőek a forró rácson. A Lidlben minden pénteken elérhető „Halpéntek” akcióban pedig a friss halakat 15% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg.

A kínálat hatalmas, a minőség magas, az ár-érték arány pedig a kedvező.

Grilleznél? Válaszd a Lidl termékeket!

The post Grillezéshez is bátran válassz a Lidl kínálatából! first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!