Gulyás nem akarta minősíteni Lázár Facebook-posztját

2 órája ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jó, hogy Magyarországnak nem segítettek 56-ban, mert mi is úgy jártunk volna, mint az ukránok – mondta a Szuverenitásvédelmi Hivatal kutatója. Gulyás ezzel nem ért egyet, mert szerinte az lett volna jó, ha megszabadulunk a szovjet rabigától. Gulyás nem gondolja, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak újabb hatáskörökre lenne szüksége. Erről jelenleg nincs előterjesztés, hiába beszélt arról Tuzson Bence, hogy nem biztos, hogy elegendő a hivatal jogköre.

HÉV-ügy: Gulyás szerint zajlik a tervezés, de kétségtelen, hogy új szerelvényekre van szükség. Lázár éleshangú, Vitézynek címzett posztjáról kérdezik Gulyást: szerinte abszurd, hogy a szövegnek antiszemita felhangja lenne. A seggnyalózásról azt mondja, sok ember, sokféle stílus, egyébként meg nem ő Lázár felettese, így a kijelentéseiért sem tud felelősséget vállalni. Arra a kérdésre, hogy elégedett-e Lázár munkájával, azt mondta, nincs jele annak, hogy Orbán Viktor ne lenne elégedett.

Az EP két bizottsága nem hívta meg Szijjártót, hogy meghallgassa a magyar soros elnökség programjáról, ami Gulyás szerint nem meglepő udvariatlanság.

The post Gulyás nem akarta minősíteni Lázár Facebook-posztját first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!