Gulyás nem tudott arról, hogy az iráni elnök a Miniszeterelnökséghez tartozó Nemzeti Közszolgálati Egyetemen adott elő

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Azzal kapcsolatban kérdezett a 24.hu, hogy a mentőszolgálat esetlapja nyilvánosságra került, amely akkor készült, amikor Varga Judit kihívta a mentőket Magyar Péterre. Gulyás szerint különleges személyes adatról van szó, nyilvánvaló jogsértés történt, vizsgálat is folyik. Az OMSZ vezetőjének le kell e mondania – kérdezte kollégánk, mire a politikus azt mondta, várjuk meg a vizsgálatt, mert az esetlap szerinte nem csak a mentőszolgálattól kerülhetett ki.

A kínai keresztényüldözésről beszélnek-e Hszi Csin-pinggel – kérdeztük, mire Gulyás azt mondta, hogy a délutáni tájékoztatón beszámolnak a tárgyalásról. A kínai elnök testőrsége és a vele érkező biztonsági emberek nem igazoltathatnak senkit Budapesten – mondta.

Gulyás nem tudott arról, hogy az iráni elnök a Miniszeterelnökséghez tartozó Nemzeti Közszolgálati Egyetemen adott elő, és szerinte ez bizonyítja, hogy a felsőoktatás függetlenül működik. Ugyanakkor helyesebbnek tartotta volna, ha az állami egyetem tájékoztást ad a látogatásról, bár ezt nem várja el.

The post Gulyás nem tudott arról, hogy az iráni elnök a Miniszeterelnökséghez tartozó Nemzeti Közszolgálati Egyetemen adott elő first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!