Gúnyolták a börtönben Galambos Lajost, nagyképűnek tartották a rabok

2 napja ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Galambos Lajos vagy ahogy mindenki ismeri Lagzi Lajcsi 432 napot töltött börtönben, ahonnan teljes titokban néhány napja szabadult, és házi őrizetben folytatja a büntetését 2025 áprilisáig, Teljesen megváltoztatta az elmúlt időszak. „Nem láttam a fától az erdőt, nem fontos dolgokban ragadtam le. Mindenkinek tudom ajánlani aki túlzottan is pörgős életet él, vonuljon el egy kicsit vagy hosszan, teljesen mindegy követett el bűnt vagy sem” –  ecsetelte Lajcsi a Fókusznak adott interjúban.

Úgy véli a valódi büntetése nem a börtönbevonulásával hanem a 10 évvel ezelőtti megbélyegzésével kezdődött. Ma már képes minderre nem keserű szájízzel visszagondolni. „Hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megtörtént. Az első hónapok nehezek voltak, azt követően pszichológushoz is jártam. Volt bennem egy nagy szégyenérzet, de a pszichológus ráébresztett arra, hogy ettől még ugyanaz az ember vagyok” – mesélte a zenész.

A rácsok mögött töltött időszakot igyekezett hasznosan tölteni. „Belsőépítészetet tanultam, könyveket kértem be, rajzolgattam, légző gyakorlatokat végeztem, tornáztam, spanyolt tanutam. Megvolt a napirendem, nem unatkoztam.  Abban a kis cellámban, mint egy szerzetes úgy éltem A fontossági sorrendek lettek mások. Rájöttem, van sok minden más is a Dáridón kívül.”

A rabtársai körében azonban nem volt túl népszerű. „Gyakran hallottam a Kell egy kis áramszünet című dalt. Vagy, hogy biztos van közöm Zámbó Jimmy halálához. Erre mit tudsz mondani? Nem is szólaltam meg, de mondták, nagyon nagyképű vagyok” – elevenítette fel.

A benn töltött idő alatt mindössze egyszer találkozott a gyermekeivel, ami a trombitás saját kérése volt. „Tudtam, kellően érettek és intelligensek ahhoz, hogy megértsék nem azért kérem ezt mert nem akarom látni őket, hanem egy olyan lelkiállapotban voltam, ahol visszazuhantam volna, ha látom őket” – ismertette kérésének okait.

Kiemelt kép: Olajos Piroska fotocentral.hu

The post Gúnyolták a börtönben Galambos Lajost, nagyképűnek tartották a rabok first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!