Gyanútlan vendégeket lopott meg a szépségszalonos tolvaj

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ha az ember ellátogat egy szépségszalonba, fel sem merül benne, hogy hiba lenne behunynia a szemét. Gond is volna, ha aggódnánk ilyesmit tenni, hiszen vannak olyan kezelések, melyekhez ez ráadásul elengedhetetlen. De még ha éppen a kezünket veszik kezelésbe, akkor is teljesen természetes, hogy arra figyelünk, nem pedig holminkat pásztázzuk tekintetünkkel. Tudta ezt az a 44 éves nő is, aki okozott néhány igazán kellemetlen meglepetést.

Manikűrösénél volt egy nő az egyik szalonban 2024. április 8-án délelőtt. Érkezésekor a pénztárcáját egy székre tette, majd amikor fizetni akart, észrevette, hogy annak nyoma veszett körömépítés közben. Az üzletben kettejükön kívül egy ismeretlen asszony járt, aki csak addig tartózkodott ott, amíg időpontot kért. Később kiderült, hogy ez csak figyelemelterelés volt, a nő kihasználta az alkalmat, amikor a szakember hátrafordult a naptárjáért, a vendége pedig máshova figyelt, elemelte a tárcát, írja a police.hu.

A sikeren felbuzdulva újra lecsapott a tolvaj: másfél héttel később az előbbinél sokkal kegyetlenebb módon vitte el a holmit. Azzal élt vissza, hogy a sértett szeme csukva volt a szempillafesték miatt, a kozmetikus pedig kilépett telefonálni egy másik szobába.

A rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították be a tettest, akit a lakásánál fogtak el. A nő megpróbált meglépni, zokniban fogta menekülőre az ablakon kiugorva, de nem járt sikerrel, mert őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

The post Gyanútlan vendégeket lopott meg a szépségszalonos tolvaj first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!