Ha nem kap több lehetőséget, inkább eligazol a Barca brazilja

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vitor Roque, a Barcelona brazil támadójának menedzsere kifakadt a sajtóban a játékos helyzete miatt. A télen érkezett, 19 éves játékos ebben a szezonban mindössze 13 meccsen lépett pályára, ezeken 310 játékperc jutott neki, az elmúlt három bajnoki végig csak kispadozott, mint ahogyan a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában sem vetette be őt Xavi Hernández. Andre Cury szerint sürgősen megoldást kell találni.

Több játékpercre lenne szüksége, és senki nem érti, miért nem kapja meg. Xavi sosem beszél vele, én pedig nem értem, miért van ez így. Ez a helyzet senkinek sem jó

– magyarázta Cury a RAC1-nek nyilatkozva, aki azt is megjegyezte, más fiatalok lehetőséget kapnak, Roque viszont valamiért jegelve van. Hozzátette azt is, hogy Barcelonában komoly gondok vannak a sajtóval, míg a Real Madridnál Vinícius Jr.ral szemben megvolt a türelem, Vitor Roquét két hónap után szétszedte a katalán mádia.

„Máshonnan dupla ekkora ajánlat érkezett, mi mégis a Barcelonát választották, mert a Barcába akart jönni. Biztos vagyok benne, hogy Vitor remek játékos lesz, de ez nem teljesülhet ilyen-olyan okokból… A kölcsön egy fiatal játékosnak nem opció, olyan helyre kerülne, ahol nem számolnak vele hosszabban.

A legjobb lenne a Barcában maradni, de ha itt nem működik, akkor végleg távoznia kell a klubtól

– mondta a játékos menedzsere.

Kapcsolódó
„Nem ez volt a terv” – Dárdai a játékosait kritizálta az újabb vereség után
Elég mozgalmasan alakulnak a Hertha mérkőzései a szezonban.

The post Ha nem kap több lehetőséget, inkább eligazol a Barca brazilja first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!