Hallottál az új Gasztro őrületről? A Napfény Műteremben mi is megkóstoltuk a Smash Burger-t! Nagyon ajánljuk! (videó)

2 hete ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A smash burger nem csupán egy hamburger, hanem egy élmény, amelyet most akár a Napfény Műterem teraszán is élvezhetsz a kiváló időjárásnak köszönhetően. Fedezd fel, mi teszi különlegessé ezt az ételcsodát! Mi most megmutatjuk, hogyan is készítik Szeged smash burgerét! 

Nem is olyan rég írtuk meg Nektek, hogy a Napfény Műteremben már kapható a limitált kiadású Bárány Burger, ami szerintük nagyon ütős lett. Most pedig már itt az újabb Gasztro őrület: a Smash Burger.

A Napfény Étterem terasza tökéletes helyszín a smash burger élvezetéhez. Az étterem nem csupán a gasztronómiai élményekben bővelkedik, hanem számos kulturális és szórakoztató programot is kínál. A jó idő beköszöntével a terasz ideális hely a baráti találkozókra, ahol a városi nyüzsgéstől távol, mégis közel annak szívéhez élvezheted a friss levegőt és a napfényt.

Mi az a smash burger? A smash burger technikája Amerikában vált népszerűvé, ahol a gyorséttermi kultúra új irányt vett ezzel a módszerrel. A technika lényege, hogy a hús súlyos nyomás alatt gyorsan sül ki, így a külső része ropogósra sül, míg belül szaftos marad. Ez az elkészítési mód adja a smash burger jellegzetes ízét. Na de ételekről nem beszélni kell, hanem kisfilmben megmutatni hogyan készül, majd természetesen: megenni! 

Mi mind a kettőt megtettük, és őszintén írjuk Nektek: ez valami brutálisan finom! Ha egy Burger van a héten amit megkóstolsz, akkor bizony ez legyen az! Mutatjuk videón, hogyan készül ez az új fenséges Burger. Aztán irány a Széchenyi tér 2. Foglalj asztalt az a biztos! 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!