Harry herceg 13 éves kora óta ragaszkodik ehhez az ékszerhez

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Harry herceg jobb csuklóján szinte mindig több karkötőt is visel. Kedveli a gyöngy és a fonott darabokat is, melyeket előszeretettel váltogat az alkalomhoz, vagy épp az outfitjéhez igazítva. Azonban egy olyan karkötője is van, melyhez több mint negyed évszázada ragaszkodik és szinte soha nem látható nélküle, még az esküvőjén is rajta volt. 

Harry herceg

Harry herceg 2001-ben és napjainkban (Fotók: Getty Images)

A sötét színű, törzsi mintákkal díszített ezüst karperecet nyilvánosan először egy jótékonysági lovaspóló mérkőzésen viselte  2001-ben, azonban úgy tudni, hogy az ékszert még 1997-ben, Afrikában kapta, valószínűleg az édesapjától. Diana hercegnő  tragikus halála után nem sokkal ugyanis Károly a fiaival Afrikába utazott. 

„Apám azt mondta nekem és a bátyámnak, hogy csomagoljunk, Afrikába megyünk, hogy megszökjünk ez elől az egész elől” – idézte fel egy interjújában Harry herceg

Harry herceg karkötői

Az ezüst karkötő mindig ott van a csuklóján (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A herceg ugyanitt elmondta azt is: az afrikai út során végre úgy érezte, önmaga lehet és normálisnak érezhette magát. A karkötő erre az utazásra emlékezteti, és persze az édesanyjára, aki szintén több alkalommal ellátogatott és rendszeresen jótékonykodott Afrikában. 

The post Harry herceg 13 éves kora óta ragaszkodik ehhez az ékszerhez first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!