Harry herceg nem tagadta: volt, hogy az alkoholban kereste a megnyugvást

2 napja ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

III. Károly király második gyermeke, Harry herceg újabb megdöbbentő vallomása látott napvilágot. A trónöröklési sorrendben ötödik helyet elfoglaló királyi sarj ugyanis bevallotta, hogy volt olyan pillanat az életében, amikor az alkoholhoz nyúlt segítséget és megnyugvást keresve benne problémáira. 

 Getty Images)

Harry herceg (Fotó: Getty Images)

A herceg ugyanis élete egyik legnagyobb mélypontjának tartja azt a momentumot, amikor közölték vele, hogy nem harcolhat tovább katonaként az afganisztáni háború alatt. A hadsereg vezetője ugyanis úgy vélte, túlságosan nagy kockázat lenne bevetni Harry-t egy támadás során, ugyanis lévén hogy az, aki, biztosan a golyók első számú célpontjává válna. 

„Elgondolkodtam azon, hogy kilépek a hadseregből. Mi értelme lett volna ott maradnom, ha nem lehetek katona?” – írta meg a nagy botrányt kavaró Tartalék című könyvében Harry, aki mindezek után nem tudta, hogy mit is kezdjen az életével. 

Semmiben nem találtam megnyugvást, ezért a vodkában és a Red Bullban kerestem. Meg a gin-tonikban. Ekkortájt készültek rólam azok a fotók, amelyeken kocsmákból, klubokból, házibulikból jövök ki a hajnali órákban.

– vallotta meg bulizós időszakáról.

Via

The post Harry herceg nem tagadta: volt, hogy az alkoholban kereste a megnyugvást first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!