Harsányi Levente a menyasszonyáról: Ha minden klappol, akár jöhet a gyerek is

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Harsányi Levente nemrég a Blikknek adott interjút, melyben a kapcsolatáról, a családjáról és a jövőbeli terveiről is mesélt. Mint mondta, menyasszonyával, Obersovszky Larával örülnek annak, hogy a korábbi kapcsolataikból született gyerekeik jóban vannak egymással, illetve velük is, így boldog mozaikcsaládként tudnak együttműködni.

Inkább vagyunk mozaikcsaládban boldogok, mint nem mozaikban boldogtalanok. Bevállaltuk, szóval csináljuk! Szerencsére nagyon jóban vannak a gyerekeink, meg mi is velük. Természetesen mindenhol adódnak problémák és kellemtelen helyzetek, de ezeket meg kell oldani, hiszen erről szól egy párkapcsolat

– magyarázta a tévés, aki egyelőre még nem költözött össze a menyasszonyával, hol az egyikük, hol a másikuk lakásában alszanak.

Neki is van gyereke, nekem is, így nem egyszerű a helyzet, de úgy gondolom, teljesen mindegy, hol van az ember, ha szereti a másikat. Nincs kiemelt kerület itt Budapesten, ahova költöznénk, nem is számít, hová mennénk, csak együtt legyünk. Annyi biztos, hogy mindenképp itthon tervezünk, mert a gyermekeink mindennél fontosabbak számunkra.

A beszélgetés során a családbővítés témája is szóba került, amivel kapcsolatban Harsányi elárulta, hogy nem tettek le semmiről, egy a közös gyerekről sem.

Másfél éve alkotunk egy párt, és vannak olyan pontok az életben, melyeken szépen sorban megyünk végig, de nem sietünk el semmit. Ha majd megtörtént az összeköltözés, stabil háttérrel rendelkezünk, és minden klappol, akár jöhet a gyerek is. Nem vágyom másra, mint hogy boldog kapcsolatban legyek, és ez meg is van, a többi már mellékes. Mindennek eljön a maga ideje, most igyekszünk minden pillanatot megélni, tökéletes a párkapcsolatunk.

Eljegyzésükre tavaly ősszel került sor, az esküvőt viszont egyelőre nem tervezik.

Hova rohanjunk? Még semmi nincs előre megszervezve az esküvővel kapcsolatban, nem téma jelen helyzetben, ugyanis nem szeretnénk megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Ha a feleségemnek mondhatom Larát, akkor is boldog vagyok, ha a menyasszonyomnak, akkor is. Itt az a lényeg, hogy két ember szereti egymást, és ha eljön az idő, össze fognak házasodni.

Párkapcsolatát illetően a tévés kiemelte, hogy a kedvesével sokat tanulnak egymástól, menyasszonyának köszönheti például az életigenlését, és ő világosította fel arról is, hogy a folytonos pörgés miatt a gyerekeire sem jut annyi idő.

Megfogadtam a tanácsát, hogy legyek türelmesebb, illetve figyelmesebb. Pont ez a lényeg szerintem, hogy megéljük a pillanatokat!

–  tette hozzá.

Kapcsolódó
Harsányi Levente eljegyezte a barátnőjét
Ismét nősül az 53 éves tévés.

The post Harsányi Levente a menyasszonyáról: Ha minden klappol, akár jöhet a gyerek is first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!