Hát ezeknek meg ki csengetett? Művészi kisfilmben rántja le a leplet a Fidesz újfent a dollárbaloldalról

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem ült fel a CÖF-féle punkvonatra a Fidesz, inkább a Csengetett, Milord? életérzést meglovagolva indított kampányt, amelyben Brüsszel alázatos szolgáit mutatja be:

Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Magyar Péter és Dobrev Klára tálcán kínálja Ursula von der Leyennek - ki másnak? - a Migráció, Gender, Háború címszó alatt futó fogásokat.

Dobrevnek sajnos (vagy nem sajnos) pont a végére nem jutott tálca, lehet, ez valamilyen gender-PC-woke hatás, hogy nem a nő kínálja a finomságokat a másik nőnek, aki kézicsengővel ugráltatja a férfiakat, bár nyilvánvalóan Brüsszel hatására még az Árnyékkormány miniszterelnökasszonyát is férfiruhába bújtatták.

Külön elismerést érdemlő részlet, hogy a Brüsszel első S-betűjébe sikerült belecsempészni a dollárjelet is, ha már egyszer a dollárbaloldal leleplezése a cél, eurót meg éppenséggel pont a kormány miatt látunk ritkán jönni errefelé.

Amennyire egyszerűnek tűnik tehát a mindössze 17 másodperces kisfilm, annyi rejtett rétege van, megannyi felkutatandó motívum és utalás, az Andalúziai kutyán edződött feketeöves filmszakos hallgatók számára sem lenne egyszerű minden rétegét lehámozni.

Külön jó hír, hogy a műalkotás nem csak mozgóképen, de a nagyon közeli jövőben már kültéri kiállításokon is megtekinthető lesz. Mindenütt.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!