Hazai siker, győzött a Szeged! A Körmend nem volt ellenfél!

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szegediek győztek a Körmend ellen a férfi kosárlabda NB I./A playout 7. fordulójában. 98–69 az eredmény, így a szegedi csapat megőrizte esélyeit a bennmaradásra.

A SZTE-Szedeák kosárlabda csapata a hazai szezonzárón magabiztos győzelmet aratott az Egis Körmend ellen, és ezzel a szezon utolsó hazai meccsén remek hangulatban köszöntött el a szurkolóktól. Brendan Bailey ismét pályára lépett, így teljes erőbedobással vághattak neki a találkozónak a szegediek.

A mérkőzés elején kiegyenlített volt a játék, de a SZTE-Szedeák hamar átvette a vezetést. Konaté kosarai és a többi játékos remek teljesítményének köszönhetően a második negyedben már tíz pont fölötti előnyre tettek szert. A védekezés is jól működött, ami megalapozta a későbbi nagyarányú győzelmet.

A harmadik negyedben a szegedi csapat teljesen magához ragadta a játék irányítását. Zsíros Péter pontos dobásai és a csapat gyors támadásai 30 pont fölé emelték a negyed eredményét, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzés sorsát. A negyed végén már csak a végső pontkülönbség maradt kérdéses.

Az ellenfél, a Körmend, már nem tudott mit kezdeni a szegediek lendületével, és bár próbáltak felzárkózni, a szegedi csapat nem engedte ki kezéből a győzelmet. Az utolsó negyedben a csapatok már csak a végeredmény szépítéséért küzdöttek, a SZTE-Szedeák pedig megőrizte hatalmas előnyét, így végül 29 ponttal diadalmaskodott.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!