Házasodna a gazda: Krisztiánhoz visszatért csalódott kérője

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Karácsony Katarina, vagy ahogy az RTL Házasodna a gazda műsorban szólították, Vivi személyében egy igazán impulzív hölgyet ismerhettünk meg. Ám hiába a színes egyéniség, mert a Krisztián gazdával történt ismerkedés végül csalódással végződött a számára: nem sikerült elcsavarnia a férfi fejét. Igaz, Vivien elég rövidre is zárta az ismerkedést, de végül maga döntött úgy, jobb, ha faképnél hagyja a gazdát, és nem küzd a férfi szerelméért tovább. „A szívemet védtem, nem akarok már sérülni többet férfi miatt. Testalkatban lehet, nem illettünk össze Krisztiánnal, de a temperamentumunk és a gondolkodásunk hasonló volt, ám ő nem kért belőlem. Azt éreztem, jobban vonzódik Pannához, mint hozzám, ezért inkább elköszöntem. Jobb a dolgok elébe menni, ha azt érezzük, a dolgaink nem jó úton haladnak, de Krisztiánnal nem váltunk el haragban. Sőt már meg is látogattuk őt Kápolnásnyéken, a gyerekeim nagyon élvezték, hogy birkákat etethettek és emut simogathattak nála” – magyarázza.

A személyi edzőként és masszőrként dolgozó édesanya elárulta, ráadásul ma már nagyon közel is laknak egymáshoz, mindössze tizennégy kilométer választja el őket. Az RTL párkereső műsora ugyanis olyan nagy hatással volt rá, hogy maga is vásárolt egy kertes házat a közelben. „Feltörtek bennem a gyerekkori emlékek, amikor még a szüleim is gazdálkodtak. Elhatároztam, komolyabban elkezdek majd foglalkozni a gyógynövényekkel. Az állandó vendégeimet azonban nem hagytam cserben, személyi edzést és gerinctornát ezután is vállalok a kedvükért.”

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Pannával is megmaradt a jó kapcsolata. „Nincs harag, együtt mentünk el egy zarándokútra Bosznia-Hercegovinába, ahol mindennap mezítláb mentünk fel a hegyre, és stációnként másért imádkoztunk, én főleg a családomért és magamért. Szükségem volt erre az elvonulásra, mert tudom, hogy sérültem, amiből szeretnék meg­gyógyulni. Nem nyitottam azóta sem a férfiak felé, de úgy érzem, a Pannával közös út nagyon jót tett a lelkemnek.”

Kiemelt kép: RTL

The post Házasodna a gazda: Krisztiánhoz visszatért csalódott kérője first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!