Házasság első látásra: Petra alig költözött be a férjéhez, máris megkapta a kérdést, hogy a hálóban vagy a kanapén akar-e inkább aludni

4 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Összeköltözésig jutottak a párok a Házasság első látásra legutóbbi részében. Petra Andris lakásába kötözött be, aki ezzel több szempontból sem volt megbékülve: egyebek közt azért, mert az edző egy papagájjal jelent meg az ajtaja előtt, miközben a férfi madárfóbiás.

Gondolati síkon baromira tudunk együttműködni, tudunk együtt gondolkodni, sok olyan dolog van, ami megegyezik. Ebben a kapcsolatban jelenleg ennyi van, és ez nagyon kevés ahhoz, hogy úgy tudjak veled viselkedni, mint a feleségemmel…

magyarázta Andris, mire Petra azt felelte, nem is ezt várja el, hanem azt, hogy úgy kezelje, mint például egy jó haverját.

–  …na, és arra gondoltam, hogy eldöntheted, hogy a hálószobában vagy itt szeretnél aludni

–  pillantott a kanapéra.

A fagyos hangulat reggelre sem engedett fel. A párok most először találkoztak egymással, készülődés közben pedig Andris azt kérdezte feleségétől, szerinte mi lesz róluk a véleménye a többieknek, és hogy mivel ők „azért néha összeszólalkoznak”, vajon a többiek is ilyenek lehetnek-e.

–  Én nagyon kevés férfit ismerek szerencsére, aki úgy beszél a nőkkel mint te.
–  Ha alapesetben egy olyan emberrel ismerkedsz meg, akivel alapesetben el sem kezdenéd az egészet, és idegesít egyébként baromira sok tulajdonsága, akkor hidd el, hogy ez egy nagyon visszafogott verzió, amit tőlem kapsz

–  hangzott a szóváltás, mire Petra megkérdezte a férjétől, hogy mivel idegesíti őt annyira.

–  Maga az egész, a kezdet, ahogy indult az egész. És akkor te most így kimondtál egy mondatot, mintha olyan baromira szar ember lennék.
– Nem mondtam ilyet.
–  Miért vagyok szar ember?
–  Én egyáltalán nem mondtam ilyet. De tény és való, hogy kívülről hallva a párbeszédeink, azok nem annyira szimpatikusak.

– folytatták a vitát, ám nem jutottak megegyezésre.

Petra később a miniinterjújában úgy fogalmazott: Andrissal nehéz vitatkozni, mert mindent személyes sértésként él meg, ezért egy ponton túl inkább nem megy bele a dolgokba, mert látja férjén, hogy nem befogadó.

Kapcsolódó

The post Házasság első látásra: Petra alig költözött be a férjéhez, máris megkapta a kérdést, hogy a hálóban vagy a kanapén akar-e inkább aludni first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!