Hegyes Berci mindennapjait beárnyékolja egészségügyi problémája

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hegyes Berci április elején árulta el, hogy sarokgyulladása van, ami miatt nagyon komoly fájdalmai vannak. Hegyes Berci már rengeteg módszert kipróbált, sőt még Mikes Anna édesapja is ajánlott neki egy módszert, de a versenytáncoson semmi sem segít – íjra a Bors.

Hegyes Berci és a betegsége

(fotó: /Fotocentral/Trenka Attila)

“Sok instrukciót kaptam, sőt Mikes Anna és az apukája is próbáltak segíteni. Ők eléggé a szívükön viselik a fájdalmaimat, mert Annának is volt régen ilyen nagy lábfájdalma…Ma már annyira fájt, hogy eljutottam arra a pontra, hogy teljesen el vagyok keseredve. Pedig nagyon bíztam, abban az injekcióban, amit Mikes Annáék ajánlottak. Szóval most már tényleg a végére kell járnom, úgyhogy bejelentkezek a sportkórházba hamarosan” – mondta Hegyes Berci.

Hegyes Bercit közelebbről is megismerhettük, amikor Vágner Fannival belevágott az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorba. Véleménye szerint a Dancing with the Stars-ban be lett skatulyázva abba a szerepbe, hogy ő a jól nevelt, elegáns, nagymama kedvence, aki tisztelettudóan szépen bánik a hölgyekkel és nagyon érzelmes, a kaland-reality-ben pedig megmutathatta, hogy másmilyen is tud lenni.

The post Hegyes Berci mindennapjait beárnyékolja egészségügyi problémája first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!