Hernádi Judit szerint egyedinek mondható, hogy az ő korában ennyi munkája van

3 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hernádi Judit a Meglepetésnek adott címlapinterjújában egyebek mellett arról mesélt, van olyan színdarab, amiben tíz éve játszik.

Lehet, panaszkodásnak vagy dicsekvésnek hangzik, de amiben játszom, az sokáig megy. Nem igazán vállalok új darabot, egy évben maximum egyet vagy kettőt, de az évek alatt felhalmozódnak

– fogalmazott a színésznő, aki arról is beszélt, lehetek az előadás előtt bármilyen fáradt, amikor felmegy a függöny, akkor az elmúlik. „Ha az ember közönség elé lép, módosult tudatállapotba kerül, a szerepre koncentrál, és minden mást kint hagy. Ez tart karban. Az lelkesít, hogy csináljam” – mondta.

Amikor kimegyek a színpadra, egész jól érzem magam, néha vannak pillanatok, amikor különlegesen jól, de általában véve sem érzem magam rosszul, aminek nagyon örülök. Majd ha rosszul érzem magam, akkor abbahagyom, de ez még messze van. Az egy ritka dolog az ember életében, amikor 68 éves elmúlt, és ilyen szinten foglalkoztatva van, ez egész egyedinek mondható.

„Hálás vagyok az ilyen helyzetekért és hálásnak is kell lennem. Az életet valahogy úgy találták ki, hogy soha nincs olyan időszak, amikor azt lehetne mondani, hogy minden rendben van, többnyire semmi nincs tökéletesen rendben” – tette hozzá.

A karrierjében jelentős fordulópont volt, amikor elénekelte a Sohase mondd! című slágert, illetve amikor a Heti Hetesben szerepelt.

Ezek a momentumok azok, amelyektől híres lettem, mert a színháztól senki nem lesz az. Ebben a pillanatban ott tartunk, hogy mindenki ismeri a nevemet, de ezek véges ügyek. Az ember népszerűsége egy pillanat alatt el tud múlni, de nem baj. Örülök neki és boldog vagyok tőle, hogy most így van, viszont nem tartom célnak

– árulta el Hernádi Judit.

The post Hernádi Judit szerint egyedinek mondható, hogy az ő korában ennyi munkája van first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!