Hét egyértelmű jele, hogy ágyi poloska van a szobában

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az ágyi poloska szezon tavasz végétől novemberig tart, szóval nyaralás közben is bármikor belefuthatunk. Az ágyi poloska jellemzően a hálószobában lakik, emberi vért szív, cserébe pedig bőrpírt, viszketést okoz – írja a Mirror.  A lap szakértője szerint „az ágyi poloskát kiirtani a megvalósult rémálom. Matractól a szőnyegig bárhol lehetnek, minden gyanús bútort alaposan át kell nézni”.

Hét egyértelmű jele, hogy ágyi poloska van a szobában

Hét jele annak, hogy ágyi poloska lehet a szobánkban:

  • Vér: az ágyi poloskák összenyomva sok vért eresztenek. Ha vörös foltokat látunk az ágyneműn vagy a matrac varrásánál, akkor valószínűleg ott lapulnak.
  • Szagok: Az ágyi poloskák büdös-dohos szagúak, ami a bűzmirigyeikből árad. Ellenőrizni kell az ágy és a matrac szagát.
  • Peték: A poloskák körülbelül 1 mm széles, halványsárga petéket hagynak maguk körül. Ha ilyet látunk, lesz ott nagyobb is.
  • Reggeli viszketés: Ha viszketésre ébredsz, akkor jó eséllyel ágyi poloskával aludtál. És nem minden harapásnyom jelenik meg azonnal.
  • Sötét foltok a falakon: Az ágyi poloskák szeretnek a falakon mászkálni. Ha sötét foltokat látunk a falon, az gyanús.
  • Fehér foltok a bútorokon: Az ágyi poloskák petézését fehér foltok jelzik a bútorokon – rosszabb esetben más tárgyakon is.
  • Vörös csomók: Ha vörös, viszkető csomókra ébredsz akkor valószínűleg beléd haraptak az éjszaka. Az ágyi poloska csípései egy vonalban vannak, a szúnyogok és bolhák nem csípnek ebben a formációban.
The post Hét egyértelmű jele, hogy ágyi poloska van a szobában first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!