Hien a tévézésről: Volt, hogy odajött egy műsorvezető, hogy wow, Hien, de szexi vagy, megyek Thaiföldre jövőre

1 hét ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hien volt D. Tóth Kriszta vendége az Elviszlek magammal legutóbbi részében. Az énekesnő annak idején 14 évesen, a Megasztár negyedik szériájában szerzett országos ismertséget, ahol végül a hatodik helyig jutott. A beszélgetés során Hien elmondta, nem bánta meg, hogy tizenévesen így alakult az élete, ugyanis csak arra vágyott, hogy énekelhessen és felfedezhesse a zenei világot, de úgy véli, ha ekkoriban nem lett volna mellette egy igazán támogató és szerető közeg, sokkal nehezebben élte volna meg az ismertség velejáróit, hiszen több kényelmetlen helyzettel is szembesülnie kellett fiatal, vietnámi származású előadóként.

Én szerencsés voltam, hogy ott volt a családom, a barátaim, az a kiadó, akivel együtt elkezdtem dolgozni, velük is tök jó élményem volt. De nyilván ennek az egész világnak vannak azért árnyoldalai és szegmensei, meg olyan emberekkel lehet találkozni… akikre nem jó élmény visszagondolni.

Hangsúlyozta, hogy azt az életet is szerette, amit azelőtt élt itthon, hogy az egyetem miatt az Egyesült Államokba költözött volna, ám azt mondja, azzal, hogy idősebb lett és környezetet váltott, rájött, hogy valójában ő nem az a karakter, akinek a hazai tévés produkciókban lefestették, korábban csupán megfelelt annak a képnek, amilyennek mások gondolták.

Mint mondta, szerinte sérült és edződött is a karrierje korábbi éveiben. Felnőtt fejjel visszagondolva úgy látja, voltak olyan szituációk, amiket bár akkoriban normálisnak gondolt, ma már nem akarná, hogy például a gyereke hasonlót éljen át.

Gondold el, ott vagyok egy fiatal hölgyként, lányként a színpadon, odajön a műsorvezető és azt mondja, hogy »wow, Hien, de szexi vagy, megyek Thaiföldre jövőre«. Akkoriban azt gondoltam, hogy ja, ez csak egy… ez vicces dolog, ilyen ez a tévézés. Aztán most visszanézve felnőttként meg… de hát ez gusztustalan

– jelentette ki az élő adásban elhangzott mondattal kapcsolatban.

Ami az említett megnyilvánulást illeti, Hien úgy látja, mostanra történt változás ezen a téren – van, ahol gyorsabban, és van, ahol lassabban. A közösségi oldalán viszont máig sokan próbálnak meg közeledni felé, aminek nem örül.

Ez a tárgyiasítás még megfűszerezve egy kis ázsiai fétissel, borzalmas. Sokszor azt kívánom, hogy inkább lenne kevesebb követőm mondjuk a közösségi oldalakon, de hogy olyanok ne kövessenek, akik csak a külsőm miatt, vagy csak valami teljesen más hátsó szándékkal követnek és nem a munkám miatt.

Ami a hétköznapjait és a karrierjét illeti, az énekesnő elárulta, hogy háromlaki életre rendezkedett be. Magyarországon mindig a múltbéli énjével találkozik, az Egyesült Államok, azon belül is New York a fő bázisa, ahol a leginkább otthon érzi magát, de szoros szálak fűzik Vietnámhoz is: utóbbi mindig egy spirituális utazás a számára, ugyanis saját bevallása szerint mindig felfedez valami újat a kultúrájával, a gyökereivel kapcsolatban, szeret a felmenői után kutatni és abból inspirálódni.

The post Hien a tévézésről: Volt, hogy odajött egy műsorvezető, hogy wow, Hien, de szexi vagy, megyek Thaiföldre jövőre first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!