“Hol van Nancy?” – kiabálta a férfi, aki az otthonában verte össze az amerikai házelnök férjét

1 év ezelőtt 57bohócdoktor szja 1% felajánlás

Támadó tört be Nancy Pelosi amerikai házelnök San Franciscó otthonába, ahol súlyosan bántalmazta a demokrata politikus férjét. A házelnök a támadás idején Washingtonban tartózkodott.

Sajtóértesülések szerint a támadó azt kiabálta:

Hol van Nancy, hol van Nancy?

A 82 éves Paul Pelosi-nak ezután kalapáccsal esett neki a behatoló, akit súlyosan bántalmazott. A CNN több forrásra hivatkozva azt írja, hogy a támadó ezután megpróbálta megkötözni a férfit, amíg a felesége haza nem ér.

A San Franciscó-i házról készült helikopteres felvételeken látszik, hogy az egyik ajtón betört egy ablak, vélhetően ott jutott be a támadó.

Here is aerial footage of Nancy Pelosi's San Francisco home, where a backdoor has been visibly smashed. pic.twitter.com/uAGeUb1Wbc

— The Recount (@therecount) October 28, 2022

A Fehér Ház tájékoztatása szerint Joe Biden elnök beszélt Nancy Pelosi házelnökkel, akinek elmondta, hogy imádkozik a családjáért, és kifejezte támogatását a „szörnyű támadás” után.

Paul Pelosit kórházba szállították, ahol a házelnök irodájának hivatalos közleménye szerint kiváló színvonalon ápolják, és várhatóan teljesen felgyógyul majd a sérüléseiből.

The post "Hol van Nancy?" - kiabálta a férfi, aki az otthonában verte össze az amerikai házelnök férjét first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!