Holderővel tisztulva – Heti holdhoroszkóp 2024. május 1-7.

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 1.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ha a mai ünnepnapon kertészkedésre adod a fejed, érdemes gyomlálni, mert most hosszabb távon lehet hatékony. Itt az ideje a vidámságnak, a bohóckodásnak, akár formabontó kerti partit is szervezhetünk. Ez attól is megment, hogy egyedül érezzük magunkat. Ha pedig most semmi másra nem vágyunk, csak egy kis magányra és elvonulásra, dolgaink végiggondolására is remek lehet a nap (vagy legalább egy része).

CSÜTÖRTÖK – május 2.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 20:53-tól Halak

Bár az egynapos ünnep után újra fel kell venni a munka fonalát, a vidámságot vihetjük tovább a mai napba is. Ha bármilyen nehézségbe ütközöl munkád során, kísérletképpen akár több szálat is elindíthatsz, melyek a megoldás felé vezethetnek, érdemes kísérletezni. Ne keserítsen el egy esetleges kudarc, valamelyik úton biztosan elérsz a célig.

PÉNTEK – május 3.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Ma vizes jegyben jár a Hold, ráadásul fogyó fázisában, így az idő kedvez minden munkának, mely a vízzel kapcsolatos és amellyel szennyeződéstől kívánunk megszabadulni. Vagyis ez a napja a nagymosásnak, a kimosásnak, lemosásnak, felmosásnak, elmosásnak, elő a szivaccsal, kendővel és a felmosóval, ragyogjon-csillogjon minden!

Cica mosógép előtt ruháskosárral

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – május 4.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 22:42-től Kos

Ha tegnap nem végeztünk a vizes munkákkal, még ma is lehet folytatni. Azért maradjon idő szeretteinkre is, most talán jobban rájuk tudunk hangolódni, nagyobb empátiával átérezve, hogy mire is van valójában szükségük. Ha mégis összezördülnél valakivel, próbáld a helyébe képzelni magad, hátha így más nézőpontok is feltárulnak.

VASÁRNAP – május 5.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Próbáljuk megőrizni empátiánkat, ami ma már nehezebben mehet, mint tegnap, pedig ugyanúgy szükségünk lehet rá, különösen, ha családi körben töltjük a vasárnapot. Igyekezzünk elkerülni, hogy gyanútlanul belegyalogoljunk a másik személyes terébe, ezzel csak mindkettőnk stressz-szintjét növelnénk feleslegesen. Legyen ma helye a pihenésnek és persze édesanyánkról, nagyinkról, anyósunkról se feledkezzünk meg.

HÉTFŐ – május 6.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 23:43-tól Bika

Lelkesen, sőt akár fejvesztve vághatunk bele ebbe a hétbe, ügyelnünk is kéne rá, hogy nagy vehemenciával ne sodorjunk el senkit az utunkból. Próbáljuk úgy intézni dolgainkat, különös tekintettel emberi kapcsolatainkra, hogy figyelembe vesszük a másik fél igényeit is.

KEDD – május 7.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Nézzünk körül, mi az, amihez esetleg indokolatlanul ragaszkodunk és nem tudunk megválni tőle, pedig már haszontalan és csak a helyet foglalja. Ha mindenképp őrizni szeretnénk, gondolkodjunk praktikusan, hátha máshová helyezve, máshogy használva még jól jöhet, és ezzel új életet is adunk neki. Ha nincs ötletünk, végső soron az elengedés gondolatával is barátkozhatunk.

The post Holderővel tisztulva – Heti holdhoroszkóp 2024. május 1-7. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!