“Holnap hajnalig ébren őrizzük álmunk” – szombaton egy őrületes retró élményt kínáló szuperkoncerttel érkezik Szegedre a Neoton Família és DJ Dominique

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

“Holnap hajnalig ébren őrizzük álmunk, holnap hajnalig mindent rendben találunk” – szól az ismert Neoton Família dal refrénje, amit igazán stílszerűen május 11-én, szombaton mi is az együttessel együtt énekelhetünk, hiszen a legendás zenekar beveszi a Napfény városát és egy őrületes koncertet ad az Újszegedi Sportcsarnokban. A tökéletes retró élményt pedig az ország egyik legismertebb lemezlovasa, a szegedi születésű Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique varázsolja teljessé, s fűti be a hangulatot a Neoton Szuperkoncert előtt. Hogy mire számíthatunk az esten, arról DJ Dominique-al beszélgettünk.

Különlegesen szép hét ez a mostani DJ Dominique életében, hiszen háromszor is lesz alkalma hazalátogatni szülővárosába, Szegedre, ami, hiába költözött el, mindig is a legkedvesebb hely lesz a számára. Május 9-én itt volt városunkban Bochkor Gábor születésnapi turnéján, vasárnap egy családi szülinapra hivatalos, a két esemény között szombaton pedig egy őrületes Fergeteg Party-val rúgja be a buli motorját a Neoton Szuperkoncert előtt az Újszegedi Sportcsarnokban.

CSODÁLATOS ZENEI UTAZÁSBAN LEHET RÉSZÜNK

Mint elmondta, neve már teljesen összeforrott az évek alatt a Neoton nevével, hiszen már számtalanszor felléptek együtt szerte az országban, így Szegeden is többször elvittek bennünket egy csodálatos zenei utazásra, melyben újraélhettük a retró zenék minden szépségét, s nosztalgiázhattunk azokkal az emlékekkel, melyeket egy-egy dal felidézett bennünk.

EZ LEHET A NEOTON MAI NAPIG TARTÓ SIKERÉNEK A TITKA

Most sem lesz ez máshogy. Mint DJ Dominique elárulta, a Neoton akkora szédületesen nagy zenei repertoárral rendelkezik, hogy évről évre meg tudnak újulni, s olyan slágereket beépíteni a koncertjeikbe, melyeket előfordulhat, hogy már régen nem hallott a közönség. “Szerintem a Neoton népszerűségének a legnagyobb titka, hogy emberileg hibátlan a csapat. Annyira pozitív a kisugárzása mindenkinek, amit tudatosan, vagy tudattalanul, de megérez, átérez a közönség. A másik nagy erősségük, hogy hihetetlenül sokfélék a Neoton dalok, a széles kínálatban biztosan mindenki megtalálhatja a stílusban hozzá közel álló slágereket” – árulta el a lemezlovas.

MINDEN KOROSZTÁLY RAJONG ÉRTÜK

Ez a sokszínűség, zenei megújulás teszi az együttes dalait örökzölddé, és mindenki számára befogadhatóvá, legyen szó az idősebb, vagy éppen a fiatalabb generációkról. Mert, ahogy DJ Dominique beavatott bennünket, egy-egy Neoton koncerten azt figyelte meg, hogy a legnagyobb slágerekre a fiatalság is ugyanúgy tombol, táncol, énekli az együttessel a szöveget, mintha csak ők is ezeken a dalokon nőttek volna fel. “Döbbenetes, hogy néhány nagyon minőségi magyar zenekar esetében kialakult olyan rajongói kör, akiknek, nemhogy nekik nem ez volt a fiatalságuk zenéje, hanem már a szüleiknek sem, és mégis ott vannak a koncerteken” – árulta el a lemezlovas.

“SZERETLEK, SZEGED”

DJ Dominique azt is elmondta, a Fergeteg Party zenei repertoárját nagyban a közönség határozza meg: figyeli a résztvevők minden rezdülését, hogyan, miként mozdulnak a zenére, mi az, amivel a legjobban szórakoztathatja, táncra, énekre csábíthatja őket, bemelegítheti az egybegyűlteket, ebben az esetben a Neoton hatalmas, időtlen slágereire. “Nagyon várom már a szombati koncertet. Szeretlek, Szeged!” – zárta sorait DJ Dominique.

Ha te is kedvet kaptál a retró élményhez és kieresztenéd a fáradt gőzt a Neoton slágereivel, mutatjuk a koncert legfontosabb paramétereit:

Neoton Szuperkoncert és Fergeteg party DJ Dominique-al
Szegeden 2024. május 11-én az Újszegedi Sportcsarnokban
.

  • Kapunyitás: 18:30
  • DJ Dominique: 19:00
  • Neoton szuperkoncert: 20:00

Jegyedet a jegy.hu-n és az Interticket hálózatában tudod megváltani, IDE kattintva.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!