Holtan maradt a műtőben a plasztikai sebész neje: gyilkosság a vád

5 napja ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Letartóztatta a rendőrség a 41 éves Benjamin Jacob Brownt, miután felesége, a 33 éves Hillary egy plasztikai műtét következtében novemberben életét vesztette. A plasztikai sebész ellen az a vád, hogy megölte feleségét, aki a műtőasztalon kapott szívrohamba halt bele.

Hillaryt november 21-én, Brown klinikájáról

vitték kórházba a mentők, ahol egy hét múlva elhunyt. A haláleset miatt indult nyomozás eredményeképpen Brownt Hillary meggyilkolásával vádolják, le is tartóztatták, majd hétfőn vádat emeltek ellene gyilkosság miatt – írja a LADBible.

 

A floridai egészségügyi minisztérium jelentése szerint Hillaryn hasüregi hegplasztikát, kétoldali kar zsírleszívást, ajakinjekciót és fülkagyló korrekciót szerettek volna végezni, úgy, hogy az orvosi képzettséggel nem rendelkező Hillary saját maga készítette el az érzéstelenítőt. Emellett több tablettát is bevett a műtét előtt, váliumot is. 

 gyilkosság a vád

Hillary zsírleszívás közben lett rosszul.

Lábai rángatózni kezdtek, állapota egyre romlott, látása elhomályosodott, ami a lidokain mérgezés előjele. Ennek ellenére Brown további lidokain injekciót adott be a nő arcába. A roham ellenére Brown nem engedte az asszisztensnek, hogy mentőt hívjon, csak 10-20 perccel a történtek után, amikorra Hillary már eszméletét vesztette – többé nem is tért magához. A nő halálát lidokain mérgezés által kiváltott komplikáció okozta, miután Brown gondatlan módon kezelte őt. Brown tárgyalásáig börtönben marad.

The post Holtan maradt a műtőben a plasztikai sebész neje: gyilkosság a vád first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!