Horváth Cintia és Csupor Olívia elárulták a szépségkirálynők igazi titkát

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egészen péntekig lehet jelentkezni az idei Miss Balaton szépségversenyre. A 2022-es királynő, Csupor Olívia és a verseny egyik mentora, Horváth Cintia arról mesélt, milyen erényekkel kell rendelkeznie egy szépségkirálynőnek.

Horváth Cintia és Csupor Olívia elárulták a szépségkirálynők igazi titkát

A sportolásban rejlik a győzelem kulcsa?

„Felejthetetlen a pillanat, amikor megnyertem a versenyt. Örömmel töltött el, hogy a tábor alatt befeketett rengeteg energia, koncentráció és munka meghozta a gyümölcsét. De ami talán igazán számít, az a korona megszerzése után jelent meg az életemben. Számos munkalehetőséget és kapcsolatot hozott a győzelmem. Karrierem szempontjából olyan ajtók nyíltak meg előttem, amiket a Miss Balatonnak köszönhetek” – árulta el a regnáló királynő, Csupor Olívia, aki királynői feladatai mellett szülésznőként dolgozik.

„Egész életemben sportoltam, ami megtanított az összetartás, az együttműködés és a kitartás jelentőségére.

A tudatos táplálkozás mellett a rendszeres sportolást is javasolnám a jelentkezőknek, tábor előtt és alatt is. Olyan akaraterőt meríthetnek belőle, mely egész útjukon végig fogja őket kísérni.

Kiemelném, hogy a testük és szellemük fitten tartása is kulcsfontosságú” – illetve azt is hozzátette, fontos, hogy a jelentkezők tájékozódjanak a világ történéseiről, hogy naprakész informáltságuk is magabiztosságot tudjon nekik kölcsönözni a castingon.

Horváth Cintia és Csupor Olívia elárulták a szépségkirálynők igazi titkát

A belső értékek is nagyon fontosak

Horváth Cintia, a Miss Balaton egyik mentora szerint ez a szépségverseny arra is lehetőséget ad, hogy a versenyzők megismerjék új oldalukat. „Teljesen más élményt és tapasztalatot nyújt, mint a többi verseny.

Azt tanácsolom, a jelentkezők ne legyenek türelmetlenek, állítsanak fel célokat maguk elé, mert ezek adnak irányt. Fontos a felkészülésben az edzés és táplálkozás. Ugyanakkor a belső értékek legalább annyira, vagy még fontosabbak.

Minél jobban ismered önmagad, annál többet tudsz mutatni az értékeidből” – mondta Cintia, hozzátéve, hogy a királynő amellett, hogy gyönyörű, kedves és bájos, fontos, hogy intelligens és talpraesett is legyen, hiszen a korona elnyerésével a Miss Balaton családot is képviseli.

A 2024-es Miss Balatonra május 3-ig lehet jelentkezni. A döntővel és koronázással nem ér véget a közös munka és közös élmények sora. Az 2024-es királynő ősszel részt vehet többek között a jövő évi naptár fotózásán is, Portugáliában.

További információkat a versenyről ide kattintva olvashatsz.

The post Horváth Cintia és Csupor Olívia elárulták a szépségkirálynők igazi titkát first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!