Horváth Csenge: Miért hagyta ott az egyetemet?

3 hónapja ezelőtt 24



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az ifjú modell, Horváth Csenge számára hatalmas változásokat hozott az idei év, most ezekről is mesél. „Az egyik legnagyobb az volt, hogy véget ért a párkapcsolatom, és most teljesen máshova kerültek a hangsúlyok az életemben. Néha magam is meglepődöm, mi mindenre vagyok képes, hiszen a főállás és az egyetem mellett modellkedem is. Ennyi mindent pedig nem mindig egyszerű összehangolni” – magyarázza.

Az elmúlt időszak próbatételei fontos felismeréssel is gazdagították. „Eddig egy meglehetősen visszahúzódó természetű ember voltam, túlságosan is érdekelt, mit gondolnak rólam mások. De rájöttem, ha megfeszülök, sem tudok mindenkinek megfelelni. Ha arról beszélek, mennyit szenvedek, hogy elérjem a céljaim, azt mondják, csak sajnáltatom magam. Ha elmondom, miket értem el, akkor felvágós leszek. Ha pedig nem mondok semmit, akkor unalmas. Ezért inkább csak egyszerűen próbálok úgy cselekedni, ahogy nekem jólesik. Ebben változtam a legtöbbet az utóbbi időben – taglalja Horváth Csenge, aki tudatosan építi karrierjét. – Kárpáti Rebeka üzletében dolgozom. Ez egy ruhamárkára épül, és a vállalkozást mindössze négyen viszünk a hátunkon. Az online marketingtől kezdve az anyag beszerzésen át szinte mindent mi csinálunk. De cseppet sem bánom, mert kiváló a közösség, olyan, ahova nap mint nap örömmel megyek be dolgozni” – mondja lelkesen.

Kárpáti Rebekával közösen dolgoznak egy új vállalkozásban (Fotó: Archív)

Részben ez a munkahely ébresztette rá, új vizekre kell eveznie. „Az ELTE bölcsészkarán tanultam, de úgy döntöttem, otthagyom, és átiratkozom textiltervezői szakra. Pont a napokban derül ki, átvesznek-e, úgyhogy nagyon izgulok. Régóta érdekel a divatszakma, de amikor egyetem előtt álltam, mégsem ezt választottam, amit ma már bánok. Remélem, most lesz lehetőségem elmélyülni benne” – mondja a 20 éves lány.

Biztosan összekapnak majd

Édesanyja, Fésűs Nelly csapattársaként vág neki az ősszel induló Fort Boyard – Az erőd című kalandjátéknak. „Biztosan lesz hangos szóváltás közöttünk. Ember nincs, akivel annyira össze tudok veszni, mint vele. De ezek a veszekedések mindig tiszavirág-életűek” – árulja el Csenge.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

The post Horváth Csenge: Miért hagyta ott az egyetemet? first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!