Hujber Feri felesége sírva vallotta be: attól retteg, a férje meghal

4 órája ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mitől fél veled kapcsolatban a párod? – ezt a kérdést kapták a Nyerő Páros játékosai. A legtöbben azt válaszolták, attól, hogy így vagy úgy elveszítik a társukat. Hujber Feri is automatikusan ezt vágta rá. A válasz rossz volt, kedvese, Szőke Krisztina ugyanis azt felelte, hogy már annyi mindenen túl vannak, hogy semmitől se fél. A színész nem értette, kedvese hogy gondolkodhat így, mikor túl van két szívleálláson, majd túlélt egy stroke-ot…

Hamar világossá vált, Szőke Krisztina valójában inkább eltemeti az ezzel kapcsolatos érzéseit. Később a műsorban is fájó őszinteséggel mondta el, fél attól, hogy elveszíti párját. „Köztünk majdnem 20 év a korkülönbség. Ő meg szívbeteg. Gondolni se akarok rá. Mondhatom azt, hogy ez a levegőben lóg… Tíz éven belül egyedül maradhatok. Volt már rá példa, hogy úgy hívtam ki a mentőket, hogy kékült, nem kapott levegőt” – mondta Krisztina a többi lánynak.

Hujber Ferinek, mint kiderült, veleszületett szívbetegsége van. „Félek attól, hogy meghalsz. Félek attól, hogy amikor én 50 leszek, te nem leszel sehol – mondta sírva Krisztina Ferinek. A színész próbálta megnyugtatni a feleségét. „Tettem ellene? Elmentem orvoshoz, szedem a gyógyszert. Mindent megteszek azért, hogy egészséges legyek. Én nem fogok meghalni! Tudod, hogy te vagy az életem. Az első perctől tudtuk, megbeszéltük azt, hogy örökké. Akkor meg nincs semmi gond, szeretlek és örökké szeretni foglak, nyugodj meg. Hidd el, vigyázni fogok magamra.”

Kiemelt kép: Archív

The post Hujber Feri felesége sírva vallotta be: attól retteg, a férje meghal first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!