Húsz év fegyházat kapott a kollégája nyakát kamera előtt felhasító férfi

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Húsz év fegyházra ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolt férfit, aki másfél évvel ezelőtt kivégezte a kollégáját Aranyosapátiban.

A 47 éves férfi gyerekkora ismerte az áldozatát, akivel egy munkahelyen is dolgozott. Az ominózus napon a barátja átugrott hozzá, hogy aláírassa vele a jelenléti ívet. Ezt követően pálinkázni kezdtek, és mind a ketten berúgtak.

A két férfi összeszólalkozott, majd L. E. többször is arcon ütötte a fotelben ülő – az alkoholmérgezés szintjével határos ittassága miatt mozgásában akadályozott – barátját, majd felsőtestével ráhajolt, leszorította, és egy késsel többször is torkon szúrta. De nem csak megszúrta, hanem fel is hasította a kollégája nyakát. A brutális vérfürdőt végig rögzítette a nappaliban lévő kamera.

Az elkövető ezt követően elment aludni, áldozata pedig a helyszínen meghalt. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosításért, míg a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

The post Húsz év fegyházat kapott a kollégája nyakát kamera előtt felhasító férfi first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!