Idén Károlyék és Vilmosék sem köszöntötték fel a közösségi oldalaikon Harry herceg fiát a születésnapján

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Május 6-án lett ötéves Harry herceg és Meghan Markle elsőszülött gyereke, Archie, a királyi család tagjai viszont idén semmilyen formában nem köszöntötték fel őt a közösségi felületeiken, korábbi szokásuk ellenére – szúrta ki a Mirror.

Mindez ezért váratlan, mert a királyi család közösségi platformjain azután is rendszeresen küldtek születésnapi üdvözleteket a sussexi hercegi párnak, hogy visszaléptek királyi tevékenységeiktől és maguk mögött hagyták az Egyesült Királyságot.

A téma kapcsán a lap emlékeztetett, hogy 2022-ben egy szakértő szerint felmerült, hogy a királyi család honlapján, illetve a Twitter és Instagram-oldalaikon ezentúl nem küldenek születésnapi üdvözleteket a királyi család nem aktív tagjainak, hacsak nem nullával végződik az aktuális életkoruk. Egy évvel később az a hír röppent fel, hogy a hivatalos közösségi média platformokon csak a királyi család aktív tagjainak születésnapjairól emlékeznek meg – mindez Meghan Markle 42. születésnapját megelőzően történt, akit az évben szintén nem köszöntöttek fel nyilvánosan.

The post Idén Károlyék és Vilmosék sem köszöntötték fel a közösségi oldalaikon Harry herceg fiát a születésnapján first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!